Σπόραρ: «Τα πάντα για τη νίκη στο ντέρμπι – Δεν έχω ξαναδεί ατμόσφαιρα σαν το ματς στο Βόλο»

Σπόραρ: «Τα πάντα για τη νίκη στο ντέρμπι – Δεν έχω ξαναδεί ατμόσφαιρα σαν το ματς στο Βόλο»

Ο Άντραζ Σπόραρ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ντέρμπι αιωνίων και στην εξέδρα που έκαναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στον Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε και στον Βόλο την τοπική ομάδα με 5-1 και έκανε το 10 στα 10 στην εφετινή Superleague και πλέον όλοι στρέφονται στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Άντραζ Σπόραρ μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 και τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα ώστε να νικήσει στο ντέρμπι ενώ ο Σλοβένος φορ έμεινε έκπληκτος από την παρουσία του κόσμου του Τριφυλλιού στο Πανθεσσαλικό.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Και όμως το 10Χ10 δεν είναι το απόλυτο ρεκόρ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς (vids)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Τη νίκη επί του Βόλου: «Στο παρελθόν, όπως έχουμε πει πολλές φορές, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν στην κορυφή, για διάφορους λόγους. Όμως από το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν έχουμε αρχίσει να παίζουμε πολύ καλά. Όλοι οι παίκτες που ήρθαν φέτος, ανάμεσά τους κι εγώ, προσαρμοστήκαμε πολύ καλά στην ομάδα.

Ξέρουμε πώς θέλουμε να παίξουμε, ο προπονητής έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και το βλέπετε στο γήπεδο. Είμαστε όλοι πολύ καλοί φίλοι, έχουμε πολύ καλούς παίκτες, με πολύ μεγάλη στήριξη και το δείχνουμε κάθε εβδομάδα. Στον Βόλο πετύχαμε κάτι ιστορικό».

Την παρουσία 17.000 θεατών εκτός έδρας: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σε όλη μου την καριέρα σε αγώνα εκτός έδρας. Όταν έπαιζα στην Αγγλία (σ.σ. Μίντλεσμπρο) είχαμε 10.000 κόσμο στο ‘Ολντ Τράφορντ’. Όμως απέναντι στον Βόλο ένιωθα σαν να είχαμε 80.000 φιλάθλους στο πλευρό μας. Το μόνο που έχω να πω είναι ένα ευχαριστώ. Τους ευχαριστήσαμε και στο γήπεδο προσφέροντας πολύ καλό θέαμα».

Το γκολ που πέτυχε και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Τώρα για το επερχόμενο ντέρμπι, θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο σπίτι μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ