Μεγάλος εκνευρισμός στην εθνική ομάδα- Βράζουν οι διεθνείς για Πογέτ, Ριζούπολη, Νέα Σμύρνη και… κεκλεισμένων

Μεγάλος εκνευρισμός στην εθνική ομάδα- Βράζουν οι διεθνείς για Πογέτ, Ριζούπολη, Νέα Σμύρνη και… κεκλεισμένων

Τα κατάφερε και πάλι η ΕΠΟ του Μπαλτάκου με την εθνική μας ομάδα

Μεγάλος εκνευρισμός στις τάξεις της εθνικής μας ομάδας. Και η 2-0 φιλική νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας δεν κρύβει τα σκουπίδια κάτω από το χαλάκι. Βράζουν οι διεθνείς μας με τον Τάκη Μπαλτάκο και την ΕΠΟ. Βράζουν με τον τρόπο που η Ομοσπονδία αντιμετωπίζει αυτή την προσπάθεια να προκριθούμε σε μια τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης έπειτα από δέκα ολόκληρα χρόνια.

Κανένας σεβασμός στους ποδοσφαιριστές που αφήνουν τις ομάδες τους για το εθνόσημο. Κανένας σεβασμός στον προπονητή που του ετοιμάζουν σύντομα το… απολυτήριο. Μια ακόμη «παράσταση» από τα… παρατράγουδα που έχουν εγκατασταθεί στο πάρκο Γουδή παριστάνοντας τους τεχνοκράτες παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Euro 2024: Τα σενάρια πρόκρισης για κάθε όμιλο – Τι «κυνηγά» η Ελλάδα

Τι λένε οι παίκτες; Πρώτα από όλα θεωρούν αδιανόητο ότι εν έτη 2023 η εθνική ομάδα προπονείται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης που μοιάζει με χωράφι στη σημερινή του μορφή και βέβαια ότι έχει γίνει… δεύτερη έδρα μας η Ριζούπολη. Δύο αγωνιστικοί που δεν χρησιμοποιούνται από ομάδες της Super League, άρα που δεν αντιμετωπίζονται με την αυτονόητη φροντίδα. «Καρμανιόλες» ήταν η λέξη που κυκλοφορούσε χθες επισημαίνοντας τον φόβο για τραυματισμούς. Δίνει 300.000 τον χρόνο η ΕΠΟ στη Νέα Φιλαδέλφεια και την ΑΕΚ για να παίζει η εθνική στη Ριζούπολη!

Δεν είναι όμως μονάχα αυτό. Είναι και η ιστορία του Πογέτ. Είναι η εθνική μας πριν από τα μπαράζ της πρόκρισης στο Euro. Έχουμε μια ευκαιρία να βρεθούμε το καλοκαίρι στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για πρώτη φορά από το 2012. Και η ΕΠΟ έχει βαλθεί να «φάει» τον προπονητή γιατί τόλμησε να αποκαλύψει την αλήθεια:

Πως ο βοηθός του δεν ήρθε στην Ελλάδα, καθώς είναι 8 μήνες απλήρωτος. Αντί να βρουν έναν τρόπο να λύσουν το θέμα και να διατηρήσουν την ηρεμία και την συνοχή, έχουν βάλει τα νεροπίστολα (τους) να γράφουν για τον επόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό και να υπόσχονται… Φερνάντο Σάντος και επιστροφή του Κώστα Φορτούνη για να δημιουργούν εντυπώσεις!

Έφτασε στο σημείο ο Πογέτ προχθές να πει με νόημα ότι έχει πληρώσει το νοίκι του ως τον Μάη, γιατί καταλαβαίνει ότι τον έχουν έτοιμο. Αντιλαμβάνονται οι διεθνείς ότι ο Ουρουγουανός είναι σε πολύ μεγάλη πίεση και ότι όλο αυτό έχει φτάσει πια στα αποδυτήρια της ομάδας πριν από την αναμέτρηση με την Γαλλία. Όπως αντιλαμβάνονται ότι τελικά ο πιο μεγάλος αντίπαλος αυτής της ομάδας είναι οι παράγοντες της. Καθόλου δεν θα μου κάνει εντύπωση αν τον Μάρτη έχουμε πολλά και διάφορα… Γιατί από ότι κατάλαβα μέχρι τα μπαράζ θα κάνουν υπομονή οι περισσότεροι. Μετά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ