Θα… κλάψετε από τα γέλια: Ο Παπανικολάου, ο Λαρεντζάκης και τα… πρόστιμα που θα πληρώσει ο Μπαρτζώκας! (vid)

Θα… κλάψετε από τα γέλια: Ο Παπανικολάου, ο Λαρεντζάκης και τα… πρόστιμα που θα πληρώσει ο Μπαρτζώκας! (vid)

Το ξεκαρδιστικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός που θα σας κάνει να... κλάψετε από τα γέλια

H ΚΑΕ Ολυμπιακός έβγαλε στο φως της δημοσιότητας ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, το οποίο πραγματικά θα σας κάνει να… κλάψετε από τα γέλια.

Η ομάδα βρισκόταν στα αποδυτήρια και ο Κώστας Παπανικολάου δεν έχασε την ευκαιρία να υπενθυμίσει στον Sports Director της ομάδας, Χρήστο Μπαφέ, ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρέπει να πληρώσει πρόστιμο, βάσει εσωτερικού κανονισμού, για την τεχνική ποινή που δέχθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ ενόψει Φερεντσβάρος

Ο κόουτς των Πειραιωτών προθυμοποιήθηκε να το πληρώσει, αλλά δεν θα είναι το μόνο πρόστιμο που θα καταβάλει…

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» στην ανάρτησή τους και το σχετικό βίντεο:

«Στον Ολυμπιακό έχουμε… τιμοκατάλογο για όλες τις παραβάσεις, μικρές και μεγάλες! Το ποσό που συγκεντρώνεται, ωστόσο, δεν πάει σε κάποιο ταμείο, αλλά μετατρέπεται σε ένα πλούσιο τραπέζι για όλα τα μέλη της ομάδας! Και αξίζει να σημειωθεί πως από την τσιμπίδα του νόμου δεν ξεφεύγει κανείς, ούτε ο προπονητής!

Εν μέσω των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου, υπενθύμισε στον… ταμεία, Χρήστο Μπαφέ, πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας χρεώθηκε με τεχνική ποινή στον ημιτελικό. Ο κόουτς αμέσως προθυμοποιήθηκε να καταβάλει το ποσό, όμως, κατόπιν σχετικών διαπραγματεύσεων του βγήκε πολύ πιο… αλμυρό του αναμενομένου.

Και αυτό γιατί ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν έχασε την ευκαιρία να την βγάλει… στην ζούλα (όπως ίδιος είπε γελώντας), καθώς συμφώνησε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να πληρώσει και τις δικές του ατασθαλίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ