Με διπλή «πράσινη» εκπροσώπηση, Τεόντοσιτς και Χεζόνια το top-10 της 31ης αγωνιστικής της Euroleague (vid)

Με διπλή «πράσινη» εκπροσώπηση, Τεόντοσιτς και Χεζόνια το top-10 της 31ης αγωνιστικής της Euroleague (vid)

Oι Κέντρικ Ναν και Ματίας Λεσόρ βρίσκονται στο top-10 της 31ης στην Euroleague για το θέαμα που προσέφεραν στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Στην κορυφή της λίστας η συνεργασία των Χεζόνια και Κοζέ

Μετά το πέρας της 31ης «στροφής», η Euroleague δημοσίευσε, όπως συνηθίζει, ένα βίντεο με το top-10 των πιο θεαματικών φάσεων της αγωνιστικής, στο οποίο υπάρχει διπλή εκπροσώπηση από τον Παναθηναϊκό, με δύο εντυπωσιακές ενέργειες από την χθεσινοβραδινή νίκη των πρασίνων επί της Μπαρτσελόνα.

Στο No.9 βρίσκεται η τάπα του Ματίας Λεσόρ πάνω στον Βέσελι, ενώ στο No.6 δεσπόζει το εντυπωσιακό κάρφωμα του Κέντρικ Ναν, παρά την αμυντική προσπάθεια του Τζαμπάρι Πάρκε.

Διαβάστε επίσης: Φενέρμπαχτσε: Σημαντική εξέλιξη με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Conference League

Στις καλύτερες φάσεις της αγωνιστικής συμπεριλαμβάνεται το κλέψιμο και τρίποντο του Τεόντοσιτς στην νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Βίρτους. Στην κορυφή της λίστας δεν θα μπορούσε να μην είναι η άψογη συνεργασία των Μάριο Χεζόνια και Φαμπιάν Κοζέρ στον αιφνιδιασμό, όταν με τρεις επαφές και χωρίς να ακουμπήσει η μπάλα στο παρκέ, έφτασαν μέχρι το καλάθι.

Δείτε το Top-10 της 31ης αγωνιστικής της Euroleague:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ