Ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός με τον Μπερνάρντ, αλλά πήρε ξανά προβάδισμα με τον Τόμας ο ΠΑΟΚ (vids)

Ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός με τον Μπερνάρντ, αλλά πήρε ξανά προβάδισμα με τον Τόμας ο ΠΑΟΚ (vids)

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε προσωρινά τον ΠΑΟΚ με τον Μπερνάρντ στο 29', όμως οι Θεσσαλονικείς απάντησαν με τον Μπράντον Τόμας στο 37ο λεπτό.

Τρία γκολ έχουν σημειωθεί ήδη στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, αφού οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με τον Ντεσπότοφ, όμως οι «πράσινοι» ισοφάρισαν με τον Μπερνάρντ στο 29ο λεπτό.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου όμως, «απάντησε» 8 λεπτά μετά με τον Μπράντον Τόμας, έπειτα από αντεπίθεση.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο Αλμέιδα στην ΑΕΚ: «Αν κόψουμε Ροντινέι, Ποντένσε θα νικήσουμε» – Τι είπε για άμυνα, «κοντούς χαφ» – Και 15.000 € πριμ νίκης

Αρχικά, σε αντεπίθεση του Παναθηναϊκού ο Σπόραρ έδωσε στα δεξιά στον Κώτσιρα που έκανε τη σέντρα, ο Κεντζιόρα απομάκρυνε με τη μπάλα να φτάνει στον Μπερνάρντ, που έκανε το σουτ με τη μία και νίκησε τον Κοτάρσκι.

Λίγο μετά και συγκεκριμένα στο 37ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ έφυγε στην αντεπίθεση, ο Μεϊτέ αφού κουβάλησε λίγα μέτρα την μπάλα, έκανε κάθετη μπαλιά στην πλάτη του Βαγιαννίδη προς τον Μουργκ, αυτός έκανε την παράλληλη σέντρα προς τον Μπράντον Τόμας ο οποίος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ