Έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας οι παίκτες της Λέστερ (vids)

Έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας οι παίκτες της Λέστερ (vids)

Οι ποδοσφαιριστές της Λέστερ κατέφθασαν στο σημείο της τραγωδίας έξω από το King Power Stadium και χειροκροτήθηκαν από τους φίλους των Αλεπούδων.

Αργά το βράδυ της Κυριακής (28/10) η Λέστερ επιβεβαίωσε το θάνατο του ιδιοκτήτη της, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, στο ελικόπτερο που συνετρίβη έξω από το King Power Stadium λίγη ώρα μετά τη λήξη του Λέστερ – Γουέστ Χαμ το απόγευμα του Σαββάτου (27/10).

Οι ποδοσφαιριστές της Λέστερ κατέφθασαν στο σημείο της τραγωδίας το μεσημέρι της Δευτέρας (29/10), όπου θα πραγματοποιηθεί ένα άτυπο μνημόσυνο για τον εκλιπόντα ιδιοκτήτη των Αλεπούδων, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, αλλά και τους τέσσερις ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους. Μάλιστα, στη βόλτα που έκαναν γύρω από το σημείο, χειροκροτήθηκαν από τους φίλους της ομάδας που βρίσκονταν εκεί.

Λίγη ώρα νωρίτερα βρέθηκε εκεί η οικογένειά του και κατέθεσε στεφάνι σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, ενώ από το πρωί οι φίλοι των Αλεπούδων και όχι μόνο έχουν αφήσει στο σημείο εκατοντάδες ανθοδέσμες, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του εκλιπόντος διοικητικού ηγέτη τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ