Πρωταθλήτρια Σουηδίας η ΑΙΚ του Ελιονούσι, εισβολή των οπαδών στο χορτάρι για τους πανηγυρισμούς (vid)

Πρωταθλήτρια Σουηδίας η ΑΙΚ του Ελιονούσι, εισβολή των οπαδών στο χορτάρι για τους πανηγυρισμούς (vid)

Η ΑΙΚ Στοκχόλμης στέφθηκε πρωταθλήτρια Σουηδίας μετά από εννέα χρόνια και οι οπαδοί της το πανηγύρισαν εισβάλλοντας στον αγωνιστικό χώρο μετά το τελευταίο σφύριγμα! Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που ανέβασε ο Ταρίκ Ελιονούσι.

Το γκολ του Ρόμπιν Γιάνσον στην αναμέτρηση της ΑΙΚ Στοκχόλμης με την Καλμάρ την Κυριακή (11/11), χάρισε στην πρώτη τη νίκη με 1-0 και κατ’ επέκταση την κατάκτηση του τίτλου στο σουηδικό πρωτάθλημα ύστερα από εννέα χρόνια! Η ΑΙΚ τερμάτισε στους 27 βαθμούς, με τη Νορκόπινγκ να φτάνει τους 65 και τη Μάλμε μόλις τους 58.

Το τι ακολούθησε στο γήπεδο της Καλμάρ με το που ήχησε το τελικό σφύριγμα του αγώνα, είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της ΑΙΚ, Ταρίκ Ελιονούσι, ανήρτησε σχετικό βίντεο στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, το οποίο δείχνει τον κόσμο της ομάδας του να εισβάλλει μαζικά στο χορτάρι και να ξεσπά σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

«Τι αξιομνημόνευτη μέρα! Τα καταφέραμε! Σας ευχαριστούμε. Υ.Γ. Δείτε τον βοηθό…», έγραψε χαρακτηριστικά ο 30χρονος Νορβηγός εξτρέμ.

Δείτε το βίντεο:

SM GULD!!? Thanks for the support guys. This one is for you all!!#viäraik??

A post shared by Tarik Elyounoussi (@tarikelyounoussi_official) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ