Το ξύλο του Μαρτίνες στον Κάλβο ήταν… χάδι – Θυμηθείτε τον «Τάισον» Πικέ! (vid)

Το ξύλο του Μαρτίνες στον Κάλβο ήταν… χάδι – Θυμηθείτε τον «Τάισον» Πικέ! (vid)

Το «επεισόδιο» ανάμεσα στους οδηγούς μηχανής Χόρχε Μαρτίνες και Μάριον Κάλβο, ήταν... πταίσμα μπροστά στον μαινόμενο Νέλσον Πικέ όταν είχε γρονθοκοπήσει τον Ελισέο Σαλασάρ.

Μπορεί η σκηνή του ξύλου ανάμεσα σε δύο οδηγούς μοτοσικλετών σε αγώνα της Κόστα Ρίκα να ξένισε πολύ κόσμο, ωστόσο δεν ήταν ένα μοναδικό γεγονός.

Κάτι ανάλογο, σε πολύ εντονότερο μέγεθος είχε συμβεί το 1982 και μάλιστα σε επίπεδο Formula 1 το 1982. Συγκεκριμένα ο Νέλσον Πικέ (τρεις φορές πρωταθλητής), είχε ένα περιστατικό το οποίο τον ακολουθεί ακόμη και σήμερα.

Στον αγώνα του Χοκενχάιμ, στη Γερμανία, o 66χρονος σήμερα Βραζιλιάνος οδηγός είχε την πρωτοπορία ως τον 18ο γύρο. Τότε όμως αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά την ατυχή προσπάθειά του να ρίξει γύρο στον Ελισέο Σαλασάρ.

Πριν από μία κλειστή στροφή τα δύο μονοθέσια ήρθαν σε επαφή με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός αγώνας. Ο Πικέ ήταν εκτός εαυτού με τον Χιλιανό οδηγό της ATS-Ford και αφού αρχικά του τα… έψαλε στη συνέχεια άρχισε να τον γρονθοκοπεί.

Οσον αφορά το πρόσφατο περιστατικό με τους Χόρχε Μαρτίνες και Κάλβο, ο πρώτος βγήκε από τα… ρούχα του όταν η μηχανή του δεύτερου τον «πλαγιοκόπησε» αναγκάζοντας τον να γαντζωθεί πάνω στον αντίπαλό του για να μην συρθεί στο έδαφος.

Στη συνέχεια έξαλλος όρμησε στον Κάλβο για να του τα… πει ένα χεράκι. Δείτε παρακάτω το περιστατικό κάντε τις συγκρίσεις με τον πρώτο διδάξαντα Νέλσον Πικέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ