Ζίκο, ο «Λευκός Πελέ» (vid)

Ζίκο, ο «Λευκός Πελέ» (vid)

Ο Ζίκο δείχνει ακόμα και στα 64 του χρόνια πως μπορεί να μοιράσει «ποδιές» με απίστευτη ευκολία

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τον Ζίκο να μεγαλουργεί φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας και της Φλαμένγκο, έχουν να λένε για τον διάδοχο του Πελέ. Ένα τεράστιο 10άρι που έκανε τον κόσμο να παραληρεί στις εξέδρες του παλιού θρυλικού Μαρακανά ή όπου αλλού αγωνίστηκε. Ο μεγάλος Βραζιλιάνος έδειξε στην ηλικία των 64 ετών πως τα χρόνια ή τα παραπανίσια κιλά δεν μπορούν να επηρεάσουν την ποδοσφαιρική του ευφυία.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού πήρε μέρος σε παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό στη Βραζιλία και όπως θα διαπιστώσετε στο σχετικό βίντεο, παραμένει ένας μάγος.

Η «ποδιά» στον αντίπαλο ήταν μυθική, το γέλιο του σχολιαστή ενδεικτικό της έκπληξης γι’ αυτά που ακόμα μπορεί να κάνει ο Ζίκο. Όσοι όμως είχαν την ευκαιρία να δουν αυτά που έκανε ο Βραζιλιάνος στο Μουντιάλ του 1982 στην Ισπανία, δεν είχαν την παραμικρή αμφιβολία για το τι μπορεί να «κατεβάσει» το μυαλό του.

Αρκετοί πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, μπορούν να επιβεβαιώσουν τα όσα έκανε κατά τη διάρκεια προπονήσεων στου Ρέντη. Όταν μάλιστα η πάσα που ζητούσε δεν γίνονταν σύμφωνα με τα δικά του θέλω, σταματούσε τη φάση για να δείξει, φωνάζοντας την χαρακτηριστική ατάκα. «Είναι τόσο απλό», με την μπάλα να πηγαίνει εκεί που ήθελε ο Βραζιλιάνος άρχοντας.

Δείτε το βίντεο με την ποδιά του Ζίκο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ