Όταν ο Μουρίνιο προειδοποιούσε τον Ντέλε Άλι για την… ελεύθερη πτώση του (vids)

Όταν ο Μουρίνιο προειδοποιούσε τον Ντέλε Άλι για την… ελεύθερη πτώση του (vids)

Μια ακόμη φορά που ο Ζοσέ Μουρίνιο επαληθεύεται από την ιστορία...

Η επαλήθευση είναι κλασικό… φαινόμενο πλέον για τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Μία από τις συνεντεύξεις που είχε δώσει το 2018 για την κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για εκείνη της Σίτι έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός ουσιαστικά είχε… προειδοποιήσει τους πάντες για όσα βιώνουν σήμερα οι «κόκκινοι διάβολοι»…

Κι όμως, αυτή δεν πρόκειται για τη μοναδική φορά που ο Special One αποδεικνύει ότι είναι πιο… μπροστά από τους υπόλοιπους. Το έχει ξανακάνει και κατά πάσα πιθανότητα θα το κάνει και πάλι.

Με αφορμή την επικείμενη μεταγραφή του Ντέλε Άλι στην Μπεσίκτας, οι Άγγλοι «ξέθαψαν» ακόμη μία επική στιγμή του προπονητή της Ρόμα. Το 2019, όταν είχε αναλάβει την Τότεναμ, ο Μουρίνιο είχε κάνει ένα μίνι «κήρυγμα» στον Ντέλε Άλι για την… τεμπελιά του, με το βίντεο να βγαίνει στο φως της δημοσιότητας μέσα από το ντοκιμαντέρ «All or Nothing».

Τότε ο Πορτογάλος είχε προτρέψει τον Άγγλο μεσοεπιθετικό που ανήκει πλέον στην Έβερτον, (με την οποία δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματα του) να δουλέψει περισσότερο, ώστε να μη μετανιώσει στο μέλλον για τις πράξεις του.

Ο Μουρίνιο είχε πει στον Άλι ότι το ταλέντο και μόνο δεν φτάνει, συμβουλεύοντας τον να σηκώσει… μανίκια και να «ξεσκιστεί» στη δουλειά, ειδάλλως η καριέρα του θα έπαιρνε την… κατηφόρα.

Ο Ντέλε Άλι φαίνεται πως δεν τον άκουσε… Τον περασμένο Γενάρη πήρε μεταγραφή στην Έβερτον για να αναγεννήσει την καριέρα του, ωστόσο ούτε στο Μέρσεϊσάιντ δεν έχει βρει τη φόρμα του και σύμφωνα με τους Άγγλους ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Premier League και να μετακομίσει στην Τουρκία για χάρη της Μπεσίκτας…

Δείτε το βίντεο από τον διάλογο του Μουρίνιο με τον Άλι: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ