Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και η τεσσάρα στο ΟΑΚΑ πριν από δέκα χρόνια (vid)

Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και η τεσσάρα στο ΟΑΚΑ πριν από δέκα χρόνια (vid)

Πέρασε μία δεκαετία από την τεσσάρα του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τη χρονιά που η «Ένωση» έπεσε στη Γ' Εθνική

Την ερχόμενη Κυριακή (13/11, 19:30) ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Superleague.

H «’Ενωση» έπειτα από 12 αγώνες βρίσκεται στη 2η θέση με 28 βαθμούς, ενώ ο πρωταθλητής Ελλάδας ακολουθεί στην 3η θέση με 24 πόντους. Βέβαια, 10 χρόνια πριν η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική.

Ήταν 11 Νοεμβρίου 2012 όταν η ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων υποδεχόταν τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Εκείνη τη χρονιά, μάλιστα, η «Ένωση» υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, στην πιο «μαύρη» σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Εν όψει του ματς της Κυριακής στο Καραϊσκάκη λοιπόν, to10.gr γυρνάει δέκα χρόνια πίσω, σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι… μόνο στα χαρτιά. Ο Ολυμπιακός επικράτησε πολύ εύκολα με σκορ 4-0 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σε έναν υγιεινό περίπατο των Πειραιωτών στο Μαρούσι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ενώ κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο διαμόρφωσε ο Αμντούν το τελικό 0-4 στο 88′. Το άλλο τέρμα του Ολυμπιακού έβαλε ο Νταβίντ Φουστέρ.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός το 2012:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ