Καλοκαιρινές ιστορίες: Πως ο Παναθηναϊκός γύρισε την πλάτη στον Φετφατζίδη

Καλοκαιρινές ιστορίες: Πως ο Παναθηναϊκός γύρισε την πλάτη στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ο Παναθηναϊκός μπορούσε να αποκτήσει το καλοκαίρι που πέρασε. Δεν το έκανε. Και λίγους μήνες αργότερα ο "Φέτφα" του απέδειξε πόσο λάθος έπραξε...

Πριν από περίπου τρεις μήνες ξεκίνησε μια σύντομη μεταγραφική ιστορία, από τις πολλές του καλοκαιριού. Πρωταγωνιστές ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Φετφατζίδης. Οι «πράσινοι» είχαν ξεκινήσει την αναζήτησή τους για την εξεύρεση εξτρέμ, κοιτάζοντας κυρίως την ξένη αγορά. Είχαν ξεκαθαρίσει πως δύσκολα θα ασχοληθούν με την ελληνική αγορά.

Το ίδιο διάστημα ο Γιάννης Φετφατζίδης έβλεπε ένα μεγάλο κενό να μεγαλώνει στις διαπραγματεύσεις του με τον Άρη. Είχε μείνει ελεύθερος, συζητούσε για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά οι πρώτες κουβέντες δεν έβγαλαν πουθενά. Και άρχισε να ψάχνει τον επόμενο σύλλογο της καριέρας του. Κυρίως στο εξωτερικό, ωστόσο ο ατζέντης του, γνωρίζοντας την ανάγκη του Παναθηναϊκού, τον πρότεινε στους «πράσινους».

Δώνης και Νταμπίζας δεν ήταν αρνητικοί, όμως ποτέ δεν έβαλαν τον «Φέτφα» στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας. Ήθελαν πρώτα να εξαντλήσουν τις επιλογές τους από το εξωτερικό, να αναζητήσουν μια καλύτερη λύση, να ψάξουν στην αγορά για κάτι πιο ποιοτικό. Αν δεν έβρισκαν και αν ο Φετφατζίδης ήταν ακόμα διαθέσιμος, τότε θα έμπαιναν σε διαπραγματεύσεις για να τον ντύσουν στα πράσινα.

Στο δρόμο του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κολοβός. Και κάπου εκεί τόσο ο προπονητής, όσο και ο τεχνικός διευθυντής τον έθεσαν σε απόλυτη προτεραιότητα. Ως πιο safe επιλογή. Η περίπτωση του Φετφατζίδη εγκαταλείφθηκε οριστικά από τον Παναθηναϊκό, ο παίκτης τελικά επέστρεψε στις συζητήσεις με τον Άρη και τα βρήκε με τους κίτρινους και η υπόλοιπη ιστορία… γράφτηκε χθες το βράδυ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Φετφατζίδης έκανε «όργια» απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ένα γκολ, δύο ασίστ, καταπληκτική παρουσία στον χρόνο που αγωνίστηκε και… standing ovation στην αλλαγή του. Αποθέωση.

Την ίδια ώρα, οι εξτρέμ του Παναθηναϊκού και ολόκληρος ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσαν να αλλάξουν δύο πάσες της προκοπής. Ο Χατζηγιοβάνης άφαντος, ο Μπουζούκης μόνος, ο Κολοβός χωρίς εμπνεύσεις. Μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος, απέναντι σε έναν Άρη… μαγικό και έναν Φετφατζίδη «δαιμονισμένο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ