«Ολυμπιακός και Βίρτους Μπολόνια έκαναν πρόταση στον Μίχαϊλιουκ»

«Ολυμπιακός και Βίρτους Μπολόνια έκαναν πρόταση στον Μίχαϊλιουκ»

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Λούκα Ντε Αλεσάντρο, ο Ολυμπιακός και η Βίρτους Μπολόνια είναι οι δύο ομάδες της Euroleague που έχουν προσεγγίσει τον Ουκρανό γκαρντ.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ουκρανό γκαρντ Σβι Μίχαϊλιουκ, που έμεινε ελεύθερος από τους Σάρλοτ Χόρνετς, αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος Λούκα Ντε Αλεσάντρο.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως δύο ομάδες από τη Euroleague έχουν προσεγγίσει τον 26χρονο γκαρντ και σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Αλεσάντρο ο Ολυμπιακός είναι η μία από αυτές.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Βούκσεβιτς μπορεί να γίνει το κλειδί του καλοκαιριού στο λιμάνι

Ο Ουκρανός είναι ένα ιδανικό «fit» στο σύνολο των νταμπλούχων Ελλάδας και μπορεί να προσφέρει ένα εξαιρετικά αξιόπιστο σουτ, καθώς πρόκειται για δεινό σκόρερ, κάτι που αυτήν τη στιγμή είναι αυτό που αναζητεί η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για να συμπληρώσει την «ερυθρόλευκη» περιφέρεια.

Ο 26χρονος Ουκρανός μπορεί να παίξει στις θέσεις «2» και «3», διαθέτει εξαιρετικά αξιόπιστο σουτ, ενώ δημιουργεί και για τους συμπαίκτες του. Από το 2018 έχει αγωνιστεί σε Πίστονς, Ράπτορς, Λέικερς, Θάντερ, Χόρνετς και Νικς, μετρώντας πλέον 255 παιχνίδια στο NBA, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τη μοίρασε σε Νικς και Χόρνετς, με τους οποίους μέτρησε 10,6 πόντους με 40,4% στα τρίποντα, 2,7 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ σε 22,5 λεπτά κατά μέσο όρο, σε 19 εμφανίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ