Τραυματίστηκε και ο Μπίσλι! (vid)

Τραυματίστηκε και ο Μπίσλι! (vid)

Μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Χέιγουορντ και Λιν τις πρώτες δυό μέρες στο ΝΒΑ, ήταν σειρά του Μάικλ Μπίσλι να γυρίσει άσχημα τον αστράγαλό του στο ματς των Νίκς με τους Θάντερ. Ο άσος της Νέας Υόρκης εκτέλεσε ένα σουτ για τρεις πόντους και πάτησε πάνω στο πόδι του Ουέστμπρουκ, με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα […]

Μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Χέιγουορντ και Λιν τις πρώτες δυό μέρες στο ΝΒΑ, ήταν σειρά του Μάικλ Μπίσλι να γυρίσει άσχημα τον αστράγαλό του στο ματς των Νίκς με τους Θάντερ.

Ο άσος της Νέας Υόρκης εκτέλεσε ένα σουτ για τρεις πόντους και πάτησε πάνω στο πόδι του Ουέστμπρουκ, με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα και να αποχωρήσει από το παιχνίδι με έντονους πόνους.

Ο Μπίσλι αναμένεται σήμερα να υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις, προκειμένου να φανεί το μέγεθος της ζημιάς και το ακριβές χρονικό της απουσίας του. Ο τραυματισμός του Αμερικάνου φόργουορντ είναι ο τρίτος σε τρείς μέρες στο ΝΒΑ αν και δεν δείχνει να είναι το ίδιο σημαντικός με του Λιν και του Χέιγουορντ.

Δείτε τον «ασχημο» τραυματισμό του Μπίσλι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ