Η διαφορά του Γιοβάνοβιτς και του Μαρτίνς πριν από την Χάιφα: Έφυγαν για το Ισραήλ οι Πράσινοι

Η διαφορά του Γιοβάνοβιτς και του Μαρτίνς πριν από την Χάιφα: Έφυγαν για το Ισραήλ οι Πράσινοι

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να αναχωρήσει δύο μέρες νωρίτερα για το παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα (5/10, 22:00), σε μία κίνηση που δεν μοιάζει καθόλου με αυτή του Μαρτίνς.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε δύο μέρες πριν τον αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα (5/10, 22:00) για την 2η αγωνιστική του Europa League με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να επιλέγει να κάνει μία κίνηση που αν μη τι άλλο είναι ασυνήθιστη.

Ο τεχνικός των «πράσινων» αποφάσισε να πάρει την ομάδα του και να πετάξει για το Ισραήλ νωρίτερα από το συνηθισμένο. Οι περισσότερες ομάδες όταν αγωνίζονται εκτός έδρας αναχωρούν την προηγούμενη μέρα ώστε να κάνουν μία προπόνηση και ύστερα να παίξουν τον αγώνα. Ο Σέρβος προπονητής ήθελε μία παραπάνω «γεύση» του κλίματος και για αυτό τον λόγο ήθελε οι παίκτες του να εγκλιματιστούν πιο εύκολα.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Το -8 και η «καυτή» τριάδα που την φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση…

Το κλίμα στην χώρα είναι ασυνήθιστο για τα δικά μας δεδομένα και είναι ασυνήθιστο για έναν προπονητή να κάνει μία τέτοια κίνηση σε μία εβδομάδα που έχει κι άλλο ένα παιχνίδι. Σίγουρα οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για τους αθλητές του Παναθηναϊκού, καθώς πέρα από την αφόρητη ζέστη επικρατεί υγρασία δυσκολεύοντας την κάθε προσπάθειά τους.

Η ελληνική ομάδα θα προπονηθεί στο Ισραήλ πιθανότατα δύο φορές πριν την κρίσιμη αναμέτρηση και ύστερα θα επιστρέψει στην Ελλάδα για τον αγώνα της Κυριακής (8/10) κόντρα στον Ατρόμητο. Ποια είναι όμως η διαφορά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Πέδρο Μαρτίνς;

Βλέπετε την εποχή που ο Πορτογάλος ήταν προπονητής του Ολυμπιακού είχε επιλέξει να αναχωρήσει κάτι λιγότερο από 24 ώρες πριν τον αγώνα. Τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετώπιζαν την ομάδα του Ισραήλ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Βέβαια, το ματς δεν πήγε και τόσο άσχημα για τον ίδιο με τους «ερυθρόλευκους» να είχαν το προβάδισμα από το έβδομο λεπτό αλλά ένα γκολ του Χαζίζα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ