Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια του «Βικελίδης» και η βιντεοκλήση του Σαββίδη με τον Λουτσέσκου (vid)

Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια του «Βικελίδης» και η βιντεοκλήση του Σαββίδη με τον Λουτσέσκου (vid)

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης» μέσα από την «ασπρόμαυρη» παρακάμερα που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μετά την χθεσινή νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (2-1) στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για την σεζόν 2023/2024. Ο Δικέφαλος του Βορρά από το βράδυ της 19ης Μαίου πανηγυρίζει το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του και το πρώτο μετά το 2019.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε ιδανικό finish στο play-offs και με 4 συνεχόμενες νίκες τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 80 βαθμούς, 2 περισσότερους από την 2η ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από Γκουαρντιόλα: «Είμαι πιο κοντά στο να φύγω παρά να μείνω»

Η μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ, αλλά και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των παικτών του Δικεφάλου καταγράφηκαν στην παρακάμερα, που δημοσίευσε σήμερα (20/5) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μια παρακάμερα με όλες τις στιγμές των πανηγυρισμών στα αποδυτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης», εκεί όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου επικοινώνησε με τον Ιβάν Σαββίδη, μέσω βιντεοκλήσης, λίγο πριν την στέψη των Πρωταθλητών Ελλάδας. «Σ’ αγαπώ, αφεντικό», είπε ο Ρουμάνος προπονητής, παρουσία του Μάκη Γκαγκάτση και του Κυριάκου Κυριάκου.

Δείτε την ασπρόμαυρη παρακάμερα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ