Στην Premier η Νόριτς, 7.5 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ

Στην Premier η Νόριτς, 7.5 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ

«Ανάσα» για τον Δικέφαλο του Βορρά, που θα βάλει στα ταμεία του 7.5 εκατ. ευρώ, αφού η συμφωνία των δύο ομάδων προέβλεπε υποχρεωτική αγορά του Δημήτρη Γιαννούλη, εφόσον η Νόριτς επέστρεφε στην Premier League.

Στην Premier League θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Νόριτς του Γιαννούλη, με τα Καναρίνια το μεσημέρι του Σαββάτου (17/4) να «σφραγίζουν» και μαθηματικά την άνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία, μετά το 2-2 της Σουόνσι με την Γουίκαμπ και το 0-0 της Μπρέντφορντ με την Μίλγουολ.

Η άνοδος στην Premier League δεν έφερε χαμόγελα μόνο στο εσωτερικό της Νόριτς, αλλά και στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, αφού η συμφωνία των δύο ομάδων τον περασμένο Ιανουάριο προέβλεπε υποχρεωτική αγορά του Γιαννούλη, εφόσον τα Καναρίνια επέστρεφαν στην πρώτη κατηγορία.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα βάλει στα ταμεία του 7.5 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχούν στο ποσό στο οποίο είχαν συμφωνήσει οι δύο ομάδες, με τη Νόριτς να αγοράζει τα δικαιώματα του Γιαννούλη. Ο διεθνής μπακ θα παραμείνει στο Νησί και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Premier League.

O πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ μάλιστα είναι πάρα πολύ πιθανό να αναδειχθεί και πρωταθλητής στην Championship, αφού η Νόριτς βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχοντας 8 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Γουότφορντ, με τα Καναρίνια μάλιστα να έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Γιαννούλης μέχρι στιγμής έχει αγωνιστείσε 14 παιχνίδια με τη φανέλα της βρετανικής ομάδας, έχοντας 1 ασίστ σε 1.200 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά, τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 34 αγώνες, με απολογισμό 1 γκολ και 5 ασίστ σε 2.872 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ