Δόξα Δράμας – Παναχαϊκή 2-0

Δόξα Δράμας – Παναχαϊκή 2-0

Απομακρύνθηκε το όνειρο της ανόδου για την Παναχαϊκή, μετά την ήττα με 2-0 από τη Δόξα Δράμας. Στο +10 πλέον Άρης και ΟΦΗ.

Τεράστιο πλεονέκτημα απέκτησαν Άρης και ΟΦΗ όσον αφορά την «κούρσα» της ανόδου. Κι αυτό μετά τη σημερινή (Κυριακή 25/3) ήττα της Παναχαϊκής από τη Δόξα στη Δράμα με 2-0, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική της Football LeagueΜετά από αυτό το αποτέλεσμα, Θεσσαλονικείς και Κρητικοί αποσπάστηκαν 10 ολόκληρους βαθμούς από τους Πατρινούς που έμειναν στους 47, έναντι 57 που έχουν Άρης και ΟΦΗ!

Όσον αφορά τη Δράμα, έφτασε τους 43 και υπολείπεται πλέον μόλις 4 βαθμούς της ομάδας του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Αναφορικά με το ματς στη Δράμα, η Δόξα ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη από πολύ νωρίς, καθώς στο 14’ είχε ήδη εξασφαλίσει προβάδισμα δύο τερμάτων.

Συγκεκριμένα το σκορ άνοιξε στο 9’ ο Γκότοβος με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κάσες. Πέντε λεπτά αργότερα είχαμε και το 2-0, όταν μετά από σέντρα του Κουσκουνά από τα δεξιά, ο Κάσες βρήκε δίχτυα με το στήθος!

Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια, με την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου μάλιστα να έχει και δοκάρι στο 48’ μετά από κεφαλιά του Μπαϊκαρά.

ΔΟΞΑ Δράμας (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Όστοϊτς, Μαρκόπουλος, Κουσκουνάς (81’ Ματσούκας), Γουνδουλάκης (77’ Τζόκιτς), Σιώπης, Γκότοβος, Κάσες (61’ Βιτλής), Μπαϊκαρά
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Αργυρόπουλος, Στεργίδης (52’ Αντωνακόπουλος), Ελευθεριάδης, Πολυχρόνης (41’ Βασιλείου), Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Μωραΐτης, Φουρλάνος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ