Ολο και πιο κοντά στο deal για Ορτέγκα ο Ολυμπιακός – Επιβεβαίωση για τη νέα πρόταση

Ολο και πιο κοντά στο deal για Ορτέγκα ο Ολυμπιακός – Επιβεβαίωση για τη νέα πρόταση

Κάτω από τις 500.000 € η διαφορά μεταξύ Ολυμπιακού και Βελέζ για τη μεταγραφή του Φρανσίσκο Ορτέγκα. Πιέζει να μπει στο αεροπλάνο ο 24χρονος μπακ.

Μεταγραφικός… οργασμός στο μεγάλο λιμάνι. Γκουστάβο Σκάρπα και Ιβάν Μπρίνιτς έχουν ήδη ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, ενώ έπεται σήμερα ο Σαντιάγκο Εσε. Που βρίσκεται στη χώρα μας, έχοντας περάσει με απόλυτη επιτυχία εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις. Και μετά τον άσο της Ουρακάν, σειρά φαίνεται πως θα πάρει ο Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Ολες αυτές τις μέρες, οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν την περίπτωση του κορυφαίου αριστερού μπακ του αργεντίνικου πρωταθλήματος. Με επιμονή και υπομονή, προσπαθούν να κάνουν κάτοικο Πειραιά τον 24χρονο παίκτη. Και όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Διαβάστε επίσης: Γιατί αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Μάικ Τζέιμς…

Τι αναφέρουν στη χώρα της Λατινικής Αμερικής; Πως ο Ολυμπιακός πλησιάζει στη μεταγραφή του Φρανσίσκο Ορτέγκα. Οι Πειραιώτες έχουν ήδη κάνει μια πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ στη Βελέζ, με τον σύλλογο της Αργεντινής να ζητάει 4.5 για να ανάψει το πράσινο φως της παραχώρησης. Πρόκειται δηλαδή για μια διαφορά 500.000 ευρώ, που όπως φαίνεται θα καλυφθεί.

Αλλωστε, ο 24χρονος μπακ δεν έχει σταματήσει να πιέζει τη διοίκηση της Βελέζ. Θέλει να πάρει τον δρόμο για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Και με τον τρόπο του, προσπαθεί να «τελειώσει» σύντομα τη μεταγραφή.

Τα πάντα δείχνουν λοιπόν πως μπήκαμε στην τελική ευθεία για τη μεταγραφή του Φρανσίσκο Ορτέγκα στην ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τη μεταγραφική τους ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα, με τον 24χρονο μπακ να προβάρει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ