Και ο ΠΑΟΚ για Γουίλιαν Αράο, σύμφωνα με Βραζιλιάνικο δημοσίευμα

Και ο ΠΑΟΚ για Γουίλιαν Αράο, σύμφωνα με Βραζιλιάνικο δημοσίευμα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Βραζιλία εκτός από τον Ολυμπιακό κι ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του μέσου της Φλαμένγκο

Νέα διάσταση παίρνει το θέμα του Γουίλιαν Αράο. Βραζιλιάνικα δημοσιεύματα αναφέρουν για πρόταση 2.3 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού, αλλά δεν σταματούν εκεί καθώς μιλάνε και για ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για τον Βραζιλιάνο μέσο.

Η Βραζιλιάνικη ομάδα φέρεται να απέρριψε πρόταση των «Ερυθρόλευκων» κι αξιώνει 4.5 εκατ. για την παραχώρηση του 26χρονου μέσου. Ο Γουίλιαν Αράο αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, αλλά δεν είναι ο μοναδικός που εξετάζουν στο μεγάλο λιμάνι. Οι Πειραιώτες, όπως σας ενημέρωσε to10.gr, κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις μέσων.

Στη χώρα του καφέ την Τρίτη τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι παρά το γεγονός ότι η Φλαμένγκο απέρριψε την πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού, οι Ερυθρόλευκοι παραμένουν σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας και συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του 26χρονου.

Το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, οι Λατινοαμερικάνοι έδωσαν μια νέα διάσταση στο θέμα του Αράο, βάζοντας στο κόλπο και τον ΠΑΟΚ. Μένει να φανεί εάν ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για τον μέσο της Φλαμένγκο ή είναι απλά μυθεύματα των Βραζιλιάνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ