Άνθρωπος του ΠΑΟΚ στο Βασιλεία-Σεντ Γκάλεν

Άνθρωπος του ΠΑΟΚ στο Βασιλεία-Σεντ Γκάλεν

Το Σάββατο (21/7) η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα κάνει την πρεμιέρα της στο Ελβετικό πρωτάθλημα και στον Δικέφαλο αποφάσισαν, να στείλουν άνθρωπο της ομάδας για να παρακολουθήσει το παιχνίδι και στη συνέχεια να ενημερώσει τον Λουτσέσκου.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, θα έχουν το Σάββατο (21/7), την ευκαιρία να δουν από κοντά τη Βασιλεία, στην πρεμιέρα της για το Ελβετικό πρωτάθλημα και να σχηματίσουν άποψη για την δυναμικότητα της. Η αντίπαλος του Δικεφάλου στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, Βασιλεία, θα φιλοξενήσει στην έδρα της την Σεντ Γκάλεν. Στην Ελβετία θα βρεθεί άνθρωπος της ομάδας και πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Θωμαΐδης.

Ο τελευταίος κατά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, θα ενημερώσει τον Ράζβαν Λουτσέσκου, για όσα είδε και κατέγραψε στις σημειώσεις του. Ακολούθως ο Ρουμάνος τεχνικός θα καταστρώνει τα πλάνα του για την αντιμετώπιση της ελβετικής ομάδας. Στον ΠΑΟΚ, δεν είναι η πρώτη φορά που θα δουν τη Βασιλεία να αγωνίζεται καθώς έχει γίνει σκάουτινγκ και στα φιλικά ματς των Ελβετών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ