ΑΕΚ: Τι έκανε νιάου νιάου στα κεραμίδια από τις 10 Ιανουαρίου…

ΑΕΚ: Τι έκανε νιάου νιάου στα κεραμίδια από τις 10 Ιανουαρίου…

Δεν ήταν και καμία ιδιαίτερη μαντεψιά. Το πράγμα φαινόταν από νωρίς. Και τελικά η ΑΕΚ «δεν θα κάνει μεταγραφές απλά για να κάνει». Όπως ακριβώς είχε προβλέψει to10.

Λίγη ώρα μετά την ήττα από τον Βόλο, οι φίλοι της ΑΕΚ ενημερώθηκαν μέσω διαρροής της ΠΑΕ πως δεν πρόκειται να γίνει μεταγραφή τον Ιανουάριο γιατί οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού δεν κατάφεραν να βρουν έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή. Έναν παίκτη καλύτερο από τους ήδη υπάρχοντες, ανάγκη την οποία είχαν διαπιστώσει άπαντες εντός κι εκτός ΑΕΚ από τον… Οκτώβριο.

Κι όμως οι «κιτρινόμαυροι» γνωστοποίησαν πως δεν θα κάνουν μεταγραφή, με το γνωστό ποιηματάκι ως αιτιολογία. «Δεν θα κάνουμε μεταγραφή απλά για να κάνουμε». Ερχόταν από μακριά θα έλεγε κανείς. Και to10 σας είχε προειδοποιήσει από τις 10 Ιανουαρίου κατά πού πήγαινε το έργο για ακόμη μία φορά.

Όχι ότι ήταν και δύσκολο να το προβλέψει κανείς βέβαια. Λίγο να έχεις ιδέα από τα της ΑΕΚ επί εποχής Μελισσανίδη, αρκεί. Δεν είναι μία, δεν είναι δύο. Μόνο που πλέον ο κόσμος της ομάδας έχει ξυπνήσει για τα καλά. Και αντιλάμβανεται απόλυτα τι γίνεται. Ή μάλλον τι δεν γίνεται.

Γιατί ακόμη και το καλοκαίρι που τελικά έγιναν κάποιες καλές μεταγραφές στο φινάλε, έπρεπε πρώτα να φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Να μείνει η ομάδα εκτός Ευρώπης και να… σκαρφαλώσει ο κόσμος στα κάγκελα. Έστω κι έτσι βέβαια, τότε είχε γίνει η προσπάθεια. Αλλά όπως φάνηκε ήταν αναλαμπή, με την ΑΕΚ να επανέρχεται πλέον στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Κι ας «φωνάζει» η ομάδα για ενίσχυση. Κι ας έχει ακόμη τον στόχο του Κυπέλλου που μπορεί να γλυκάνει κάπως την κατάσταση. Κι ας στηρίζει υποτίθεται τον προπονητή. Πώς τον στηρίζεις όταν δεν μπορείς να του φέρεις έναν παίκτη να του κάνει λίγο πιο εύκολη τη δουλειά; Είναι ένα καλό ερώτημα.

Όλα αυτά λίγους μήνες πριν η ομάδα μπει στο νέο της γήπεδο. Εκεί που κινδυνεύει να μπει μόνη της και όχι επειδή τα γήπεδα θα είναι άδεια λόγω πανδημίας, αλλά γιατί ο κόσμος θα έχει γυρίσει την πλάτη στην ίδια του την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ