Επιβεβαιώνεται πως ο Φερνάντο Σάντος είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ

Επιβεβαιώνεται πως ο Φερνάντο Σάντος είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ

Από τις 7 Φεβρουαρίου τα έγραψε to10.gr για τον Σάντος και την ΑΕΚ...

Γράφτηκε το κείμενο σε ετούτη εδώ τη γωνιά μέρες πριν από τον επαναληπτικό της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Την ώρα που όλοι έλεγαν πως ο Γιαννίκης έχει κι άλλο… κανονάκι, to10.gr σας ενημέρωνε ότι είναι τελειωμένη υπόθεση ο Έλληνας προπονητής. Δοκιμάστηκε, μετρήθηκε και βγήκε… λίγος γι’ αυτό το επίπεδο και τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Σε μια 100% αποτυχημένη επιλογή που τη χρεώνεται ο ίδιος ο Μελισσανίδης. Δική του απόφαση ήταν ο Γιαννίκης. Δική του απόφαση και η στήριξη με την ανανέωση της συνεργασίας μετά από την ήττα από τον ΟΦΗ. Γι’ αυτό και ο κόσμος τα έχει βάλει περισσότερο με τον «Τίγρη». Μια βόλτα στα social media της ΑΕΚ θα σας πείσει για το ποιον θεωρούν οι οπαδοί τον κύριο υπεύθυνο της κατρακύλας.

Σας ενημερώσαμε από τις & Φεβρουαρίου πως το σχέδιο της ΑΕΚ για την επόμενη μέρα δεν έχει Γιαννίκη. Ειλημμένη απόφαση ήταν να φύγει, μην ακούτε που σας έλεγαν πως περίμενε ο Μελισσανίδης το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αυτά είναι για να πιστεύει ο κόσμος τα… σερβιρισμένα ρεπορτάζ.

Ειλημμένη είναι και η απόφαση να ταράξει τα νερά ο «Τίγρης» εν όψει της επιστροφής στην Αγιά Σοφιά. Κι αυτό σας το αναφέραμε σε τούτη τη γωνιά. «Η ιδέα με τον Σάντος να μπαίνει πρώτος στην «Αγιά Σοφιά», έγραφε το «10». Πριν από τέσσερις μέρες μόλις…

Και να που σήμερα όλα τα ρεπορτάζ που προκύπτουν από… Μελισσανίδη μεριά, δηλαδή από ανθρώπους που και κατηγορία να τη ρίξει την ΑΕΚ ο «τίγρης» εκείνοι θα του λένε «μπράβο πρόεδρε», μιλούν για τον Φερνάντο Σάντος. Αυτό είναι το μεγάλο κόλπο που θέλει να κάνει η ΑΕΚ. Το πρόβλημα είναι πως πρέπει να περιμένει.

Γιατί ο Σάντος έχει παιχνίδια μπαράζ με την Πορτογαλία για την πρόκριση στο Μουντιάλ. Κι αν προκριθεί, πάει πέταξε το πουλάκι. Επειδή όμως ο δρόμος της είναι δύσκολος, αφού πιθανότατα (αν περάσει την Τουρκία) θα βρει τους πρωταθλητές Ευρώπης Ιταλούς, στην ΑΕΚ έχουν φροντίσει να του στείλουν το μήνυμα.

Αναμονή λοιπόν γιατί θα έχει ενδιαφέρον το θέμα «επόμενος προπονητής της ΑΕΚ». Εδώ θα είμαστε για να σας ενημερώνουμε, όπως κάναμε και με τον Σάντος και με τον Φαν Σιπ, ο οποίος εξακολουθεί να έχει πολλές συμπάθειες στο εσωτερικό της ΑΕΚ. Το θέμα είναι, όμως, ποιοι απ’ όλους αυτούς που τον συμπαθούν θα παραμείνουν στην ΑΕΚ από… Δευτέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ