Η τρελή αποζημίωση που θα δώσει ο Μελισσανίδης στον Γιαννίκη αν τον απολύσει από την ΑΕΚ!

Η τρελή αποζημίωση που θα δώσει ο Μελισσανίδης στον Γιαννίκη αν τον απολύσει από την ΑΕΚ!

Ακόμη κι αν Δημήτρης Μελισσανίδης πληρώσει όλο το συμβόλαιο του Γιαννίκη, έως το 2024, θα δώσει σχεδόν όσα δύο δόσεις συμβολαίου του Μάνταλου στην ΑΕΚ!

Στις 10 Οκτωβρίου 2021, η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της. Ο Ελληνας τεχνικός αντικατέστησε τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και ανάλαβε την ευθύνη να οδηγήσει την Ενωση στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ωστόσο, η πραγματικότητα διέφερε από τις προσδοκίες. Σε 21 παιχνίδια στον πάγκο της Ενωσης, ο Ελληνας τεχνικός μέτρησε 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες, με την ΑΕΚ να τίθεται εκτός διεκδίκησης των δύο τίτλων.

Είναι πλέον σαφές ότι το μέλλον του Γιαννίκη είναι εκτός ΑΕΚ. Και είναι ακόμη πιο ξεκάθαρο ότι ο λόγος που παραμένει στον πάγκο της, έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Ενωση δεν έχει τίποτε άλλο να χάσει και όποιος άλλος κι αν αναλάβει, το πολύ πολύ να «καεί». Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, ο Μελισσανίδης διατηρεί τον ομογενή προπονητή μέχρι νεωτέρας,

Εξάλλου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στην περίπτωση του Γιαννίκη φρόντισε να κάνει ένα deal που μόνο επιζήμιο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για την τσέπη του και τα ταμεία της ΑΕΚ. Για την ακρίβεια, προσέλαβε τον πιο «φθηνό» τεχνικό στην ιστορία των μεγάλων ομάδων. Καθώς οι μηνιαίες απολαβές του 41χρονου τεχνικού καθορίστηκαν στις 6.000 ευρώ έως το τέλος του χρόνου!

Ακριβώς στις 21 Δεκεμβρίου, ο Μελισσανίδης, με προσωπική του απόφαση επέλεξε, αντί να διώξει τον Γιαννίκη για τα άσχημα αποτελέσματα της Ενωσης σε εκείνο το σημείο, να επεκτείνει το συμβόλαιό του έως το 2024, ενεργοποιώντας τη σχετική οψιόν που υπήρχε στη συμφωνία, η οποία σε πρώτη φάση έληγε το καλοκαίρι του 2022.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ενεργοποίηση της οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του προπονητή της ομάδας μας, Αργύρη Γιαννίκη, το οποίο αυτομάτως επεκτείνεται για τα δύο επόμενα χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2024. Κόουτς, καλή συνέχεια στο έργο, που έχεις ήδη αναλάβει, με επιτυχίες στον κιτρινόμαυρο πάγκο», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Ακόμη και η επέκταση του συμβολαίου του νεαρού τεχνικού, ωστόσο, μικρή σημασία έχει, καθώς δεν αλλάζει πολλά σε ό,τι έχει να κάνει με την ευκολία που υπάρχει στην απομάκρυνσή του. Διότι ακόμη και αν ο Μελισσανίδης αποφασίσει να τον απολύσει σήμερα και αν του δώσει ως αποζημίωση όλους τους μισθούς που έχει να παίρνει έως το 2024, το ποσό που θα χρειαστεί να του καταβάλει δεν ξεπερνάει τις 168.000 €! Οσο δηλαδή δύο δόσεις συμβολαίου το Πέτρου Μάνταλου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ