Ο Λουτσέσκου πιέζει σαν τρελός για να επιστρέψει ο Λημνιός στον ΠΑΟΚ

Ο Λουτσέσκου πιέζει σαν τρελός για να επιστρέψει ο Λημνιός στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε συζητήσεις με την Κολωνία για να γυρίσει ο Δημήτρης Λημνιός, πληρώνει... τα πάντα, αλλά παίκτης το σκέφτεται.

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι ο παίκτης που έχει βάλει τα γκολ. Αυτός που φαίνεται. Ο αρχηγός της Εθνικής. Ο παίκτης που έδωσε δύο νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια του Nations League. Αλλά για αυτούς που καταλαβαίνουν, ο παίκτης που ήταν ο κορυφαίος όλων στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της εποχής Πογέτ στην Εθνική, ήταν άλλος. Και αυτός ο «άλλος», είναι ο Δημήτρης Λημνιός.

O 24χρονος εξτρέμ, που πέρασε τη σεζόν στην Τβέντε, με σπουδαίες εμφανίσεις (σ.σ. 36 3 συμμετοχές, 8 γκολ, 2 ασίστ), αλλά ανήκει στην Κολωνία, η οποία είχε πληρώσει σχεδόν 3,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2020, κέρδισε την περσινή χρονιά, που επί της ουσίας πήγε… στράφι, από τη στιγμή που οι Γερμανοί δεν του έδωσαν καμία ουσιαστική ευκαιρία.

Από τις πολύ καλές φετινές του εμφανίσεις, προέκυψαν δύο σοβαρά ζητήματα: 1) Ο Λημνιός έδειξε στο διεθνές ποδόσφαιρο ότι είναι σε καλή κατάσταση, είναι ενεργός και ότι μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο και 2) Δεν πρόκειται να επιστρέψει στα «Κριάρια». Διότι μπορεί να είναι δεμένος με συμβόλαιο με την Κολωνία έως το 2024, εντούτοις δεν υπολογίζεται και επίσης ο ίδιος δεν εμφανίζεται να θέλει να επιστρέψει στην ομάδα.

Με λίγα λόγια, η αποχώρησή του είναι απλά θέμα χρόνου. Και αυτό που μένει είναι να φανεί ποια θα είναι η ομάδα στην οποία ο Λημνιός θα συνεχίσει την καριέρα του. Και όπως προκύπτει, ήδη αρκετοί είναι οι σύλλογοι που του έχουν χτυπήσει την πόρτα.

Η ομάδα, ωστόσο, που έχει κινηθεί πιο ζεστά από όλες για να τον κάνει ξανά δικό της, δεν είναι άλλη από τον ΠΑΟΚ. Ο Λημνιός αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ρουμάνος έχει ζητήσει την απόκτησή του από τον Ζοσέ Μπότο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Με κάθε τρόπο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέθεσε αίτημα… δανεισμού του Λημνιού στην ομάδα του. Η Κολωνία δεν έχει πρόβλημα να τον δώσει, αλλά αναζητά μια ομάδα που θα καλύψει όλο το συμβόλαιό του (σ.σ. η Τβέντε πλήρωσε μόνο το 40%). Κάτι που ο ΠΑΟΚ δέχεται να κάνει.

Ο ΠΑΟΚ επιμένει για τον ποδοσφαιριστή, αλλά προς το παρόν ο Λημνιός δείχνει να μην έχει αποφασίσει τι θα κάνει. Προτιμάει να μείνει στο εξωτερικό. Αλλά προς το παρόν όλα είναι ανοιχτά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ