Στα όρια του «ΔΠ» ο Ολυμπιακός για πρωταθλητής

Στα όρια του «ΔΠ» ο Ολυμπιακός για πρωταθλητής

Πρωτόγνωρες καταστάσεις για τελικό μπάσκετ με τις στοιχηματικές εταιρείες να προβλέπουν… σκούπα

Πέρασαν τρία χρόνια για να ζήσουμε και πάλι τελικό «αιωνίων». Το #mexritelous του Ολυμπιακού ήταν η αιτία με την επιστροφή των Πειραιωτών να δίνει ξανά την χαμένη αίγλη στο πρωτάθλημα μπάσκετ και την αγωνία για τον πρωταθλητή. Βλέπετε πλέον δεν υπάρχει μόνος του ο Παναθηναϊκός αλλά έχει ξανά τον μεγάλο του αντίπαλο στην διεκδίκηση του τίτλου.

Αν κρίνουμε πάντως από το πώς αντιμετωπίζουν οι στοιχηματικές εταιρείες την σειρά των τελικών που ξεκινάει απόψε στο ΣΕΦ τότε μάλλον έχουμε και πάλι… έναν υποψήφιο για τον τίτλο όπως και τα τρία χρόνια που αποχώρησε ο Ολυμπιακός.

Με την διαφορά πως αυτός δεν είναι ο Παναθηναϊκός αλλά ο Ολυμπιακός που προσφέρεται σε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες για κατάκτηση του πρωταθλήματος με αποδόσεις που βρίσκονται στα όρια του «ΔΠ» (σ.σ. δεν παίζεται).

Εκτός αν θεωρείται… ευκαιρία το 1.12 έως 1.14 που προσφέρεται η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα στους πράσινους η απόδοση για να πάρουν τον τίτλο κυμαίνεται από το 5.60 έως και το 6.50.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό, ενδεικτικό του τι πιστεύουν οι στοιχηματικές εταιρείες για την σειρά των τελικών, είναι πως προβλέπουν «σκούπα».

Το 3-0 στη σειρά για τον Ολυμπιακό έχει και την χαμηλότερη απόδοση σε όλες τις εταιρείες με απόδοση που κυμαίνεται στο 2.25 με 2.40. Άντε να χάσει ένα ματς ο Ολυμπιακός καθώς αμέσως μετά ακολουθεί το 3-1 με απόδοση από 3.30.

Όσο για τον αποψινό πρώτο τελικό; Στο 1.20, πάνω-κάτω, η απόδοση για τον άσο, στο 4.75 με 5 για το διπλό και το χάντικαπ στους 9,5 πόντους για τον Ολυμπιακό.

Αν θα δικαιωθούν οι μπουκ που προφανώς στηρίζονται τόσο στη γενική εικόνα των ομάδων όσο και στα μεταξύ τους ματς έως τώρα;

Απαντήσεις στο παρκέ, με πρώτο τελικό στις 9μμ στο ΣΕΦ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ