Ποντάρισμα ξανά στο Μεξικό

Ποντάρισμα ξανά στο Μεξικό

Δοκάρι και έξω στις χθεσινές επιλογές αλλά δεν «μασάμε»…

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια θριαμβευτική μέρα αλλά η γκίνια δεν λέει να σπάσει. Δύο επιλογές από το Μεξικό που είχαν λογική και φάνηκε και στο χορτάρι αλλά δεν βγήκαν. Στράβωσαν και τα δύο ματς και έτσι μείναμε με το… δοκάρι και έξω.

Στο στοίχημα το… φεγγάρι παίζει ρόλο για αυτό και χρειάζεται κάτι δραστικό για να αλλάξει, μαζί και η τύχη μας.

Δεν «μασάμε» λοιπόν και επιμένουμε στο Μεξικό με την επιλογή να έρχεται από τον αγώνα Σάντος Λαγκούνα-Γουαδαλαχάρα. Η Σάντος θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της που είναι το «όπλο» της την ώρα που η Γουαδαλαχάρα ψάχνει ένα καλό αποτέλεσμα που το δικαιούται.

Βλέποντας τα στοιχεία και των δύο ομάδων η λογική λέει πως θα δούμε ένα καλό παιχνίδι που θα έχει ρυθμό και θα έχει και γκολ. Μπορεί η Σάντος να έχει 5 under στα 7 τελευταία ματς όμως η δυναμική της στο σκοράρισμα σε συνδυασμό και με αυτή της Τσίβας μας οδηγεί στο αμφίσκορο που μάλιστα προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση καθώς το βρίσκουμε στο 1.90.

Από τα υπόλοιπα Λάτιν ματς που έχει το μενού μου αρέσει το over 2,5 στο Φλαμένγκο-Κοριτίμπα στην Βραζιλία με το combo μάλιστα με τον άσο που θα είναι τεράστια έκπληξη αν δεν έρθει., να ανεβάζει την απόδοση σε εξαιρετικά επίπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ