Colombia με ρίσκο και… Maria Magdalena! (vid)

Colombia με ρίσκο και… Maria Magdalena! (vid)

Δύο επιλογές με… cojones από τον αδάμαστο Καμένο!

Ξεκινάω με αυτοαποθέωση. Γιατί αν δεν παινέψεις τον εαυτό σου τότε ποιον; Αφήνω στην άκρη την μετριοφροσύνη που έτσι και αλλιώς δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου και δοξάζομαι για τον άσο της Μπριζ που ήρθε και μας έφερε τον γλυκύτατο διπλασιασμό από Βέλγιο μεριά.

Αντίπαλος του καλού είναι το καλύτερο και επειδή έχω δει πολύ… Narcos και όλες τις παραλλαγές των Εσκομπάρ θα παίξω Κολομβία. Όχι δεν στηρίζομαι μόνο στο Netflix απλά διαφημίζω και τις γνώσεις μου στα της 7ης τέχνης που είναι σε εξωφρενικό επίπεδο και επιστρέφω ταπεινά στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της Κολομβίας.

Εκεί που για να δείξω τα… cojones μου (σ.σ. με τόσα Ισπανικά σήριαλ και ταινίες δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν ξέρετε τι σημαίνει το Ισπανικό που πέταξα για να εντυπωσιάσω) θα πάρω διπλό ρίσκο ποντάροντας σε σημείο, όπως έκανε και στην μαγευτική Μπριζ, που ελπίζω έστω να είδατε την ταινία που σας πρότεινα.

Η στήλη είναι πολυπολιτισμική ένα πράγμα, προσφέρει τα μέγιστα στον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την τσέπη.

Επιστρέφω στο «ψητό» και μπαίνω με τη μια πλέον στο παρασύνθημα.

Ποια Μαγκνταλένα μωρέ! Το Maria Magdalena του 1985 με την Sandra τα «έσπαγε», σιγά τώρα μην ασχοληθώ με την Κολομβιανή Μαγκνταλένα που υποδέχεται την Τολίμα στο πρώτο ματσάκιον που ο Καμένος θα ποντάρει.

Και όπως θα έχετε καταλάβει το τραγουδάκι που σας προσφέρεται δωρεάν παρακάτω για να δείτε τι περάσαμε την δεκαετία του 80 (σ.σ. δείτε τι φορούσαν!) εμείς οι 40φεύγα είναι καλύτερο από την Μαγκνταλένα της Α Κολομβίας.

Αφού το πιάσατε λοιπόν το παρασύνθημα διπλό ξερό και φάτην την Μαγκνταλένα ρε Τολίμα να πάμε ταμειάρα με απόδοση 2.05.

Μένω Κολομβία και πάμε στο Όνσε Κάλντας με την Ριονέγκρο. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα θα έλεγαν οι περισσότεροι αλλά ο Καμένος έχει την 6η αίσθηση!

Για να μείνω πιστός στην σφαιρική ενημέρωση όσοι πιτσιρικάδες δεν έχετε δει την ταινία 6η αίσθηση θα έπρεπε να ντρέπεστε. Βάλτε την να την δείτε τώρα.

Επαναφέρω την αφεντιά μου στην τάξη και συνεχίζω στοιχηματικά. Δύο ομάδες του Χ αναμετρώνται αλλά ο Καμένος θα πάει να ποντάρει στους γηπεδούχους με την απόδοση να είναι στο 1.90. Θα το έπαιζα πιο άνετα σε απόδοση 2 αλλά δεν θα τα χαλάσουμε τώρα για λεπτομέρειες. Με ρίσκο λοιπόν πάμε στον άσο.
Καμένος out…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ