Η Σαρίγια κάνει… παιχνίδια στα μεταγραφικά, αλλά αυτά δεν αγγίζουν τον Μπερνάρντ

Η Σαρίγια κάνει… παιχνίδια στα μεταγραφικά, αλλά αυτά δεν αγγίζουν τον Μπερνάρντ

Η απίθανη ιστορία με τη μεταγραφή του Αλκάθερ στη Σαρίγια που έγινε... viral και ανησύχησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την υπόθεση Μπερνάρντ.

Υπάρχει ανησυχία στον κόσμο του Παναθηναϊκού γύρω από το θέμα του Μπερνάρντ και της μεταγραφής του στους πράσινους. Το καταλαβαίνεις κάνοντας μια βόλτα στα Social Media πως η καθυστέρηση της άφιξης του Βραζιλιάνου άσου στην Ελλάδα έχει μετατρέψει τη σιγουριά σε… καχυποψία. Και η δε πρόσφατη ιστορία της μεταγραφής του Πάκο Αλκάθερ στην ομάδα του Μπερνάρντ, στη Σαρίγια, έκανε πολλούς να πιστέψουν πως ο σύλλογος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μπορεί να βάλει εμπόδια. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα.

Το θέμα του Μπερνάρντ έχει προχωρήσει, βρίσκεται στο τελικό του στάδιο, ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει και με τον παίκτη και με τη Σαρίγια. Και τα έχει βρει και ο παίκτης με τη Σαρίγια. Απομένει να λυθούν τα τελευταία διαδικαστικά και να ανέβει στο αεροπλάνο προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα. Έχει μικρή σημασία το πότε θα έρθει; Προφανώς και όχι, κυρίως για τον Γιοβάνοβιτς, που θέλει να έχει το συντομότερο δυνατό το βασικό του δεκάρι. Ήδη αύριο ο Παναθηναϊκός ξεκινάει το πρωτάθλημα χωρίς να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του.

Και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, πάντως, τις τελευταίες μέρες γράφουν πως ο Μπερνάρντ θα συνεχίσει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Κάτι που δεν έκαναν όσο η Σαρίγια βρισκόταν στην Αυστρία για προετοιμασία, προφανώς επειδή και ο σύλλογος ήθελε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στο θέμα, όπως κάνουν και οι πράσινοι που επίσημα δεν έχουν διαρρεύσει τίποτα απολύτως.

Πάμε η Σαρίγια χθες έγινε viral σε όλο τον κόσμο. Αφορμή; Η μεταγραφή του Πάκο Αλκάθερ από τη Βιγιαρεάλ, που πραγματοποιήθηκε αρχικά, στη συνέχεια… ακυρώθηκε και μετά ολοκληρώθηκε και πάλι! Ναι καλά διαβάσατε. Την περασμένη Τετάρτη η Βιγιαρεάλ και η Σαρίγια συμφώνησαν για τον δανεισμό του 28χρονου ποδοσφαιριστή και ο παίκτης ταξίδεψε για το Ντουμπάι. Υπέγραψε, ανακοινώθηκε, παρουσιάστηκε, αλλά χθες το πρωί και η Βιγιαρεάλ και η Σαρίγια ανακοίνωσαν πως δεν ισχύει το deal!

Και εκεί που όλα έδειχναν πως οδηγούν σε ναυάγιο, η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε ότι ο Αλκάθερ μένει ελεύθερος και η Σαρίγια τον ανακοίνωσε ως δικό της ποδοσφαιριστή για δεύτερη φορά! Δίχως να δοθούν επίσημες εξηγήσεις από τις δύο πλευρές. Φαίνεται πως υπάρχει μια δυσκολία στην ομάδα της Μέσης Ανατολής όσον αφορά τις μεταγραφικές της υποθέσεις. Κάτι που καθυστερεί και την αποχώρηση του Μπερνάρντ.

Πάντως στη Σαρίγια αναζητούν και ένα μεγάλο όνομα στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Και τις τελευταίες μέρες αυτό που έχει πέσει στο τραπέζι είναι του Όσκαρ, του Βραζιλιάνου που κάποτε έπαιζε στην Τσέλσι και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στη Σανγκάη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ