Εξωγήινη ΑΕΚ, εξωγήινα δοκάρια, εξωγήινοι στο Περιστέρι…

Εξωγήινη ΑΕΚ, εξωγήινα δοκάρια, εξωγήινοι στο Περιστέρι…

Το είχε πει ο «Τίγρης», αυτή η ΑΕΚ είναι εξωγήινη και στο Περιστέρι το πέτυχε και αυτό. Το είπε και ο Γιαννάκης άλλωστε… Ο Βασίλης Δεκάρικος έχει το ρεπορτάζ!

Εδώ είμαι! Στο ρεπορτάζ για να σας ανοίξω τα ματάκια (sic). Με τις αλυσίδες για παν ενδεχόμενο μπήκα στη «μάχη» της ανάλυσης της… εξωγήινης ΑΕΚ! Πόσο δίκιο είχε ο τίγραρος! Να τα λέμε αυτά κυρίες και κύριοι. Γιατί όντως αυτή η ΑΕΚ και… δοκάρια κονταίνει! Είδατε τι έγινε στο Περιστέρι ε;

Και αν δεν είδατε ή δεν καταλάβατε, τα είπε όλα ο Γιαννάκης! Ένας είναι ο Γιαννάκης μωρέ, αυτός που δεν έχει σχέση με την ΑΕΚ αλλά ήταν στην φυσούνα και περίμενε τον διαιτητή Μανούχο για να του πει τι θα γίνει. Που να ξέρει ο Μανούχος, του είπε ο Γιαννάκης τελείωσε, και όντως το ματσάκι τελείωσε! Μιλάμε για εξωγήινο Γιαννάκη!

Και τώρα η αποκάλυψη (μουσική αγωνίας παρακαλώ, με τύμπανα σε λα μινόρε). Ξέρετε τελικά τι έγινε στο Περιστέρι;

Διαβάστε επίσης: Είναι να γελάει κανείς: Όταν η ΑΕΚ ανακοίνωνε πως δεν θα κάνει ποτέ ένσταση – «Οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα»

Εμφανίστηκαν εξωγήινοι χθες το βράδυ! Έχω και οπτικοακουστικό υλικό που θα το παραδώσω στον αθλητικό δικαστή όταν θα αποφασίσει την τύχη του αγώνα και καθώς φαίνεται θα «παίξει» το 0-3 που θα δώσει στα χαρτιά το ματς στην ΑΕΚ! Ωπ, στα χαρτιά; Μα εδώ δεν είναι που κολλάει το «είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ», η «ΑΕΚ δεν κάνει ενστάσεις, δεν παίρνει στα χαρτιά ματς» κλπ, κλπ; Όσα δηλαδή λένε τα κίτρινα «παπαγαλάκια» για εσωτερική κατανάλωση και ο Τίγρης γελάει;

Λεπτομέρειες τώρα, εδώ σας αποκαλύπτω πως ήρθαν εξωγήινοι στην γη και μάλιστα στο Ελλάντα και μάλιστα στο Περιστέρι! Και κατέβασαν τα δοκάρια που μάλλον και αυτά είναι εξωγήινα και για αυτό 40 λεπτά που το παίδευαν δεν κατέβαιναν 2-3 εκατοστά για να γίνει το ματς. Εξωγήινοι προφανώς ειδοποίησαν και τους παίκτες της ΑΕΚ που έχουν αετίσιο μάτι, σαν αυτό του Οδυσσέα που πετάει στην Οπαπαρίνα, και κατάλαβαν με το καλημέρα πως τα δοκάρια δεν ήταν όπως θα έπρεπε.

Στο Περιστέρι η ΑΕΚ του Τίγρη δικαιώθηκε. Είναι διαφορετικό να εισαι ΑΕΚ του Γιαννάκη και εξωγήινη του Τίγρη! Ε.Τ. go home, Superleague good night!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ