Άραγε τι θα πει απόψε ο Κατσουράνης; Του επιτρέπει η ΑΕΚ να έχει άποψη; Ή θα είναι πάλι προπαγανδιστής;

Άραγε τι θα πει απόψε ο Κατσουράνης; Του επιτρέπει η ΑΕΚ να έχει άποψη; Ή θα είναι πάλι προπαγανδιστής;

Για πολλά γέλια η… «διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ» version του Τίγρη και των υπαλλήλων.

Το σημερινό στο Περιστέρι δεν θα το έκανε ούτε σωματείο τρίτης εθνικής σαν αυτά που ο Μελισσανίδης έστειλε την AEK να αντιμετωπίσει τότε που η ιδέα… εξυγίανσης φέσωσε τη μισή Ελλάδα και φυσικά τους Έλληνες φορολογούμενους.

Και τα υπόλοιπα τα είπε ο Σπανός. Έξω από τα δόντια και μάγκικα. Σε θέα δημόσια μπας και καταλάβουν πια και οι αμετανόητοι για τί πράγμα συζητάμε.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0: Ο Χάμες «μέτρησε» το… δοκάρι της Τούμπας και ο Superman κατέβασε ρολά!

«Είχα τηλεφωνική συνομιλία με τον κύριο Μελισσανίδη. Του είπα »ελάτε να παίξουμε το παιχνίδι». Και μου είπε πως πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι, για να πάρει το πρωτάθλημα. Πρέπει να περάσει από το Περιστέρι, για να πάρει το πρωτάθλημα» αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου.

«Ο απώτερος σκοπός της ΑΕΚ ήταν να μην παίξει και πίεσαν τον διαιτητή προς αυτή την κατεύθυνση» συμπλήρωσε.

Αυτή είναι η ιστορία. Και σε όποιον αρέσει. Η ΑΕΚ είχε την πληροφορία. Και τα άλλα τα έκαναν οι Γιαννάκηδες. Δικαίωμα τους.

Μεγάλα παιδία είναι άλλωστε. Φοβήθηκαν τον Ατρόμητο. Και επέλεξαν αυτό τον δρόμο. Να μην παίξουν για το ύψος των δοκαριών. Χειρότερο και από το πέστε κάτω…

Ποιο είναι το πρόβλημα; Κάτι γιουσουφάκια που δεν τα ξέρει η μάνα τους και ξαφνικά το παίζουν βασιλικότεροι του βασιλέως. Φοράνε κάτι μπουφάν της ΑΕΚ και παριστάνουν τους μετρ της επικοινωνίας προσπαθώντας να κάνουν τη νύχτα μέρα.

Οι ίδιοι που μια εβδομάδα πριν τα έβαλαν με τον Κατσουράνη που τόλμησε να πει ο άνθρωπος ότι «ο Αθανασιάδης έκανε πέναλτι στον Φαμπιάνο». Ότι είδε δηλαδή ολόκληρη η Ελλάδα.

Αλήθεια, αν βρεθεί κάποιος παλαίμαχος αυτή την εβδομάδα και πει ότι η ΑΕΚ πρέπει να παίξει το ματς και να μην το πάρει στα χαρτιά τι θα γίνει; Θα διαταχθεί ο δημόσιος λιθοβολισμός του στην κεντρική πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας;

Είναι να γελάει κανείς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ