Η Λαμία τα κανόνισε με την ΑΕΚ, αλλά… ξέχασε να ενημερώσει τον προπονητή της. Τι δεν καταλαβαίνετε;

Η Λαμία τα κανόνισε με την ΑΕΚ, αλλά… ξέχασε να ενημερώσει τον προπονητή της. Τι δεν καταλαβαίνετε;

Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει λέει ο λαός μας. Α, ρε κατακαημένε Βόκολε τι σου έμελλε να πάθεις…

Πέσαμε από τα σύννεφα! Η ΑΕΚ και η Λαμία αποφασίζουν ένα πράγμα από κοινού. Και σιγά δηλαδή τώρα μην χρειάζεται να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους. Έχουν εξαιρετικές σχέσεις οι δύο ομάδες. Κακό είναι; Πείραξαν κανένα δηλαδή; Δεν μπορεί δηλαδή η ομάδα του Τίγρη να έχει αδελφοποιημένες σχέσεις με άλλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ; Φαγωθήκατε να έχουμε «πόλεμο» παντού; Για τον Θεό δηλαδή! Αφήστε τους ανθρώπους να είναι μονιασμένοι. Να είναι «ένα», για το καλό του ποδοσφαίρου μας πάντα.

Όπως τότε που οι Πόντιοι άλλαξαν το ποδόσφαιρο για το καλό του, ένα πράγμα. Που τα θυμήθηκα όλα αυτά; Ε, με τον χαμό που γίνεται τις τελευταίες ώρες και την… Τσιλουλιάδα. Τι έγινε δηλαδή και κάνετε έτσι; Η ΑΕΚ πήρε έναν παίκτη από την Λαμία που έληγε το συμβόλαιο του το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Η δικαίωση του Αλαφούζου, η απόλυση του Βόκολου και η αλλοίωση του πρωταθλήματος

Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ μετά τις δηλώσεις του Βόκολου, είχε ενημερώσει την Λαμία για την συμφωνία που είχε με τον παίκτη. Και η Λαμία από την πλευρά της δεν ενημέρωσε τον προπονητή της ώστε στο μεταξύ τους ματς, το χθεσινό δηλαδή, να μην χρειαστεί να αφήσει και τα δύο βασικά ατού της φετινής εξαιρετικής πορείας εκτός «μάχης». Και τον Καρλίτος και τον Τσιλούλη δηλαδή όπως τελικά συνέβη. Γιατί το έκανε αυτό η διοίκηση της Λαμίας;

Προφανώς γιατί έτσι είχε αποφασίσει θεωρώντας πως ο προπονητής της δεν χρειάζεται να ξέρει. Αφού ήξερε η ΑΕΚ όλα καλά μωρέ. Τι θες ρε Βόκολε εσύ τώρα; Λογαριασμό θα σου δίνει η διοίκηση για τα deal που κάνει; Ο Τσιλούλης έτσι και αλλιώς παίζει απέναντι στους υπόλοιπους που διεκδικούν το πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ. Και αν μπει τελικά η Λαμία στα πλέι οφ; Χαμός θα γίνει. Βασικός σε όλα τα ματς και εκτός αποστολής με την ΑΕΚ, έτσι για την αλητεία. Σιγά μην σε ενημερώσει Βόκολε η διοίκηση της Λαμίας, να χαλάσει δηλαδή τις τόσο πολύ καλές σχέσεις που έχει με την ομάδα του Τίγρη.

Λίγο ντροπή Βόκολε που βγήκε και το μαρτύρησες κιόλας. Μαρτυριάρη, ε, μαρτυριάρη. Για αυτό και η ΑΕΚ, σόρυ η Λαμία ήθελα να πω, θα σε διώξει για να μάθεις να σέβεσαι. Τι ρόλο παίζει αν πέρσι εσύ έσωσες την τελειωμένη ομάδα που πήρες στα χέρια σου και φέτος την πας τρένο για τα πλέι οφ γράφοντας ιστορία; Είσαι μαρτυριάρης και φανέρωσες το μυστικό της διοίκησης με την ομάδα του Τίγρη. Ουστ….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ