Το αδερφάκι της Τσέλσι έβαλε στο μάτι τον Κουλιεράκη: Ο απεσταλμένος στην Αθήνα και τα 10-15 εκατ ευρώ

Το αδερφάκι της Τσέλσι έβαλε στο μάτι τον Κουλιεράκη: Ο απεσταλμένος στην Αθήνα και τα 10-15 εκατ ευρώ

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι το πιο «hot» ελληνικό όνομα αυτές τις ημέρες στο «συνάφΙ» των σκάουτερ. Και ήδη…

«Ματσάρα για μεταγραφή» λέει ο τίτλος του κειμένου για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Ένα σούπερ εύστοχο σχόλιο του Χριστόφορου Ευαγγελάτου για τον άσο του ΠΑΟΚ και την επιβλητική παρουσία του στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ. Στο ντέρμπι που ο Δικέφαλος του Βορρά όχι μόνο διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά έδειξε για πρώτη φορά φέτος και «μέταλλο» πρωταθλητή. Δεν είναι απλό να μένεις όρθιος σε τέτοια έδρα χάνοντας 0-2.

Ας μην απομακρυνθώ όμως: Ας μείνω στην ωραία πάσα του σχολίου για τον Κουλιεράκη. Και ας βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για να πάει η κουβέντα παραπέρα. Μέχρι που; Μέχρι το Στρασβούργο, εκεί πλάι στον Ρήνο. Ως την Στρασμπούρ που από πέρσι το καλοκαίρι έπιασε… το τζόκερ, καθώς την επέλεξε η Τσέλσι ως μικρό της «αδερφάκι» στο δικό της γκρουπ ομάδων. Βρέθηκε η ταπεινή Στρασμπούρ ξαφνικά με προπονητή τον Πατρικ Βιεϊρά. Και για πρώτη φορά στην ιστορία της με 60 εκατ ευρώ μπάτζετ για μεταγραφές, τα οποία μοίρασε σε… 20χρονους: 20 εκατ ευρώ για τον Αμπακάρ Σιλά (Μπριζ) 13 για τον Εμανουέλ Εμενγκά (Στουρμ Γκρατς), 20 εκατ ευρώ στην Μπορντό για τους Ντίλαν Μπακά και Τζούνιορ Μανγκά.

Διαβάστε επίσης: Ο «βιονικός» Έσε, τα 6.247… μίλια σε 15 μήνες και το αδιανόητο 39/44 (vids)

Προφανής η δουλειά: Μια ομάδα «θυγατρική» που θα κάνει τις αγορές για την Τσέλσι, που θα δίνει το δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές να ανέβουν στο επίπεδο της Ligue 1 και αν τέλος πάντων τα καταφέρουν εκεί, τότε απευθείας στη μεγάλη αδερφή του Λονδίνου. Και κάπου εδώ μπαίνει στην κουβέντα ο Κουλιεράκης. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ που φέτος κάνει πράγματα και θαύματα: Φέτος που μόλις έκλεισε τα… 20 αν αυτό σας λέει κάτι.

Έχει 31 συμμετοχές, 4 γκολ –εκ των οποίων τα 3 στο Conference League-, έχει 2 ασίστ, έπαιξε και κάποια ματσάκια με την εθνική ομάδα. Ένας στόπερ αριστεροπόδαρο με μπόι 1,88 και σήμα κατατεθέν την ταχύτητα. Μην ασχολείσαι: Τον ψάχνουν ήδη πολλοί και διάφοροι. Με πρώτη και καλύτερη την Στρασμπούρ. Δύο σερί εβδομάδες στην Αθήνα ήρθε ο «άνθρωπος» της για χάρη του. Είδε το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ είδε και το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Και είδε και διάφορους με τους οποίους μίλησε προσπαθώντας να πιάσει… παλμό: 10-15 εκατ ευρώ του είπαν. Δεν έδειξε να διαφωνεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ