Άρον, άρον ανακοινώνει τους πίνακες ο Περέιρα

Άρον, άρον ανακοινώνει τους πίνακες ο Περέιρα

Η επιβεβαίωση του «Παράγκα» για την έτοιμη λίστα με τα ονόματα και τα ερωτηματικά για τη βιασύνη του Πορτογάλου.

Έγραψε ο «Παράγκας» την Παρασκευή (15/6) ότι ο «Μέλο Περέϊρα έχει έτοιμη τη λίστα» με τους διαιτητές του πίνακα της Super League και δικαιώνεται 100%.

Ακόμη και την απορία «Γιατί βιάζεται τόσο ο Πορτογάλος;» θέσαμε εύστοχα και ας μας στέλνει πανηγυρικά, στον… κουβά!

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, παρά το γεγονός ότι είχε ειπωθεί ότι οι νέοι πίνακες θα ανακοινωθούν στα μέσα Ιουλίου ή ακόμη και τον Αύγουστο, όπως γράψαμε και στο δημοσίευμα, σκοπεύει, όπως κυκλοφόρησε σε site προσκείμενο στον ΠΑΟΚ χθες, να τους ανακοινώσει στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδριάζει στις 10.30 το πρωί, στο Πάρκο Γουδή.

Οι νέοι πίνακες μάλιστα, δεν είναι ούτε στην ημερήσια διάταξη του συμβουλίου κάτι που σημαίνει ότι η απόφαση πάρθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Όσο για τις εκκρεμότητες που είχε θέσει ο «Παράγκας», τώρα είναι πιο επίκαιρες από ποτέ.

– Γιατί ο Μέλο Περέιρα ανακοινώνει άρον, άρον τους πίνακες ενώ είναι σε εκκρεμότητα το νέο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας που θα έρθει από το εξωτερικό και προορίζεται για πρόεδρος της Επιτροπής. Μιλάμε για την εξυγίανση σε όλο της το μεγαλείο.

– Γιατί τόση βιασύνη από τον Πορτογάλο; Μήπως θέλει να βάλει τους… δικούς του διαιτητές στον πίνακα;

– Τι θα γίνει με το VAR; Θα έχουν ανάμειξη η διαιτητές του πίνακα της Super League; Αν ο πίνακας αποτελείται από 22 ρέφερι όπως ακούγεται, ποιους διαιτητές θα χρησιμοποιήσει για το VAR ο Μέλο Περέϊρα. Εκτός αν σκοπεύει να ανακοινώσει πίνακα με 40 ονόματα για να χρησιμοποιεί από εκεί ρέφερι για το σύστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ