Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από τον Περέιρα στις Ενώσεις

Όσα λέει ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με τους πίνακες των διαιτητών.

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από τον Περέιρα στις Ενώσεις | to10.gr

Στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ο Μέλο Περέιρα αποδέχθηκε να δει τις Ενώσεις που έχουν παράπονα για τους πρόσφατους πίνακες διαιτητών.

Ούτε ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής όμως, πιστεύει μάλλον, σε αυτά που λέει στις συναντήσεις και προφανώς δέχεται τις επισκέψεις για να βγάλει την υποχρέωση αφού ενώπιον όλων των ΕΠΣ δεν θα μπορούσε να πει όχι στο συγκεκριμένο αίτημα.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η ΕΠΣ Ημαθίας.

Την προηγούμενη εβδομάδα κατέβηκαν στην Αθήνα ο πρόεδρος της Βασίλης Φωτιάδης και ο γενικός γραμματέας Βαγγέλης Κοσκερίδης που εξέφρασαν τα παράπονα τους, μεταξύ άλλων, για τον υποβιβασμό του διαιτητή Δημήτρη Καραντώνη από τη Super League  στη Football League και την καρατόμηση του βοηθού της δεύτερης κατηγορίας Μιχάλη Κελεσίδη.

Με αυτά που άκουσαν, είναι άγνωστο αν έμειναν ικανοποιημένοι αλλά είπαν να περιμένουν τι θα γίνει αφού ο Πορτογάλος τους φλόμωσε στις υποσχέσεις.

Ο κ. Περέϊρα και οι Τριτσώνης, Καλύβας, Τσαχειλίδης, που ήταν παρόντες στη συνάντηση, τους διεμήνυσαν ότι ο Καραντώνης προέρχονταν από τέσσερις κακές διαιτησίες στα τελευταία παιχνίδια με βαθμούς κάτω του επτά. Δεν είπαν όμως, τίποτα για τα υπόλοιπα παιχνίδια στα οποία ήταν πολύ καλός. Και το κυριότερο συνέστησαν… «τα παιδιά να μην στεναχωρούνται, να δουλεύουν και να μην απελπίζονται. Παρακολουθούμε όλα τα παιχνίδια και τις βαθμολογίες και από του χρόνου θα έχουμε πολύ καλές διαιτησίες».

Την ίδια ώρα όμως, στις προθέσεις τους είναι να φέρουν ξένους διαιτητές ενώ το VAR πάει από τον Γενάρη. Κατά τα άλλα  «τα παιδιά να μην απελπίζονται»

Ο Μέλο Περέϊρα όμως, ξεπέρασε τον εαυτό του όταν είπε ότι οι διαιτητές και οι βοηθοί που θα κοπούν στα τεστ που θα γίνουν, θα αντικατασταθούν στους πίνακες από άλλα ονόματα.

Γιατί λοιπόν,ο Πορτογάλος και οι υπόλοιποι «φωστήρες» της διαιτησίας, δεν περίμεναν να γίνουν πρώτα τα τεστ για να βγάλουν στη συνέχεια τους πίνακες, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα δηλαδή;

Αναζητείται πειστική απάντηση…