Αποκάλυψη: Πουλάει  Μπόατενγκ και κινείται για Μανωλά η Μπάγερν!

Αποκάλυψη: Πουλάει Μπόατενγκ και κινείται για Μανωλά η Μπάγερν!

Η διοίκηση των Βαυαρών ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Μανωλά ότι είναι το πρώτο όνομα στη λίστα της Μπάγερν, εάν παραχωρηθεί ο διεθνής Γερμανός στόπερ!

Το Μουντιάλ τελείωσε, αλλά οι μεταγραφές ξεκίνησαν. Σε ολόκληρο τον πλανήτη επικρατεί οργασμός, με χιλιάδες παίκτες να αλλάζουν ομάδες και ακόμη περισσότερα σενάρια να κυκλοφορούν ασταμάτητα. Με τις επαφές ομάδων, παικτών και ατζέντηδων να είναι ασταμάτητες. Ηδη το ελληνικό ποδόσφαιρο είδε ένα από τα σημαντικότερα τέκνα του, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, να γίνεται η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή γηγενή ποδοσφαιριστή, μετά τον Παναγιώτη Ρέτσο, με τη μεταγραφή του, από την Ντόρτμουντ στην Αρσεναλ, να πλησιάζει τα 20 εκατ. ευρώ, δύο εκατομμύρια λιγότερα από όσα στοίχισε η πώληση του Ρέτσου από τον Ολυμπιακό στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Αλλά όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες είναι πολύ πιθανό το ρεκόρ να το σπάσει ο τρίτος της παρέας των κεντρικών αμυντικών της Εθνικής Ελλάδος. Και φυσικά αναφερόμαστε στον Κώστα Μανωλά. Για τον οποίο ήδη τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, με τις περισσότερες αναφορές στα διεθνή ΜΜΕ να σημειώνουν ότι για τον 27χρονο στόπερ της Ρόμα ενδιαφέρονται ομάδες από την Αγγλία. Πού μπορούν να καλύψουν εύκολα τη ρήτρα αποδέσμευσης των 35 εκατ. ευρώ.

Κι όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανωλάς αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο της Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών. Με τους εκπροσώπους του Ελληνα στόπερ να έχουν ενημερωθεί ότι μόλις πωληθεί ο Ζερόμ Μπόατενγκ (σ.σ. πιθανότατα στην Παρί Σεν Ζερμέν με πάνω από 60.000.000), αμέσως θα γίνει επαφή με τη Ρόμα, για την απόκτηση του Κώστα.

Το γεγονός ότι στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα ύψους 35 εκατ. ευρώ, καθιστά εξαιρετικά θελκτική τη περίπτωση του Μανωλά, καθώς θεωρείται η πιο «φθηνός» από τους «πρώτης γραμμής» κεντρικούς αμυντικούς που κυκλοφορούν στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Με την ταχύτητά του να αποτελεί δυσεύρετο στοιχείο και απαραίτητο συμπλήρωμα για το αγωνιστικό πλάνο του νέου τεχνικού των Βαυαρών, Νίκο Κόβατς. Ο οποίος έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για τη μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ