Ούτε ντροπή, ούτε συγγνώμη από τη ΣΥΡΙΖΕΡΤ

Ούτε ντροπή, ούτε συγγνώμη από τη ΣΥΡΙΖΕΡΤ

Εβγαλαν στη... σέντρα τους συνεργάτες τους και την ουρά τους απ’ έξω τα μεγαλοστελέχη της κρατικής τηλεόρασης αναφορικά με τη γκάφα στο χάντμπολ. Ούτε ως υπονοούμενο δε ζήτησαν συγγνώμη στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Μετέδωσε η ΕΡΤ τον αγώνα χάντμπολ της εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη των Σκοπίων και από το ξεκίνημα του αγώνα, η φιλοξενούμενη ομάδα αναφερόταν ως MKD – δηλαδή Μακεδονία – στην τηλεοπτική εικόνα (δείτε εδώ).

Τα δεκάδες τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας που δέχτηκε το ραδιομέγαρο φαίνεται ότι είχαν αποτέλεσμα, καθώς κινητοποιήθηκε ο συνήθως δυσκίνητος μηχανισμός της ΕΡΤ και κάποια στιγμή μέσα στο ματς, το MKD έδωσε τη θέση του στο FΥR που παραπέμπει στο FYROM (Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας).

Η μακρά προεκλογική περίοδος στην οποία έχουμε μπει κινητοποίησε και τον πολιτικό μηχανισμό της κυβέρνησης που οδήγησε στην έκδοση ανακοίνωσης από πλευράς ΕΡΤ (δείτε εδώ).

Ανακοίνωση στην οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ οι άνθρωποι της κρατικής τηλεόρασης ρίχνουν την ευθύνη για την γκάφα στην εταιρία που έχει αναλάβει τα γραφικά, λες και αυτή είναι κάποια εταιρία που ήρθε από το πουθενά και όχι για άμεσο συνεργάτη της κρατικής τηλεόρασης.

Η σπουδή να πετάξουν τη ρετσινιά από πάνω τους προκαλεί αλγεινή εντύπωση στον κόσμο των μίντια, ενώ το χειρότερο απ’ όλα είναι το γεγονός ότι σε ολόκληρη την ανακοίνωση – απολογίας της ΕΡΤ δεν υπάρχει ούτε ως υπονοούμενο η έννοια της «συγγνώμης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ