Έκαναν την Εθνική ομάδα… ΠΑΟΚ

Έκαναν την Εθνική ομάδα… ΠΑΟΚ

Η εποχή Αναστασιάδη αρχίζει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με όλους τους συνεργάτες του (πλην Μπασινά) να είναι πρώην του ΠΑΟΚ!

Η εποχή του Άγγελου Αναστασιάδη αρχίζει στην Εθνική ομάδα και θα έχει έντονη… γεύση από ΠΑΟΚ.

Το έκανε και αυτό ο δικός μας «άνθρωπος», ο Βαγγέλης Γραμμένος, επί των ημερών του οποίου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδειξε στο Nations League, (άσχημα) σημάδια από το πρόσφατο παρελθόν. Όχι, η Εθνική δεν έχασε από τίποτα ψαράδες όπως επί Ρανιέρι αλλά η εικόνα της ήταν κάκιστη στα παιχνίδια και… ευτυχώς που το Ολυμπιακό Στάδιο ήταν άδειο για να μην βλέπουν οι φίλαθλοι τα χάλια της.

Ήταν κι αυτό άλλο ένα επίτευγμα κι αυτό της ΕΠΟ της εξυγίανσης, δεν τους άρεσε το γεμάτο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ας πρόσεχαν.

Η νέα εποχή λοιπόν, έχει έντονο άρωμα ΠΑΟΚ. Εκτός από τον Άγγελο Αναστασιάδη, θα είναι δίπλα του ο Άγγελος Μπασινάς, οι Λεωνίδας Δημητρακόπουλος, Απόστολος Τερζής και ο γιατρός Γιώργος Οικονομίδης. Με εξαίρεση τον Μπασινά, οι υπόλοιποι έχουν δουλέψει στον ΠΑΟΚ, ο τελευταίος μέχρι πριν από λίγο καιρό μάλιστα.

Η πρόσληψη τους θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα (12/11) στην παρουσίαση του Αναστασιάδη, μαθαίνει ο Διε-γραμμένος.

Την ίδια ώρα, η ΕΠΟ πρέπει να πληρώσει αποζημιώσεις στους Μίκαελ Σκίμπε και τον βοηθό του Κώστα Τσάνα που είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του για ένα χρόνο, στις αρχές Σεπτεμβρίου έπειτα από απαίτηση του Γερμανού. Δύο μήνες μετά ψάχνουν τρόπο για να τους λύσουν τα συμβόλαια. Αν δεν έχουν λεφτά ας κόψουν από τους μισθούς των golden boys, υπάρχουν πολλά εκεί στο Πάρκο Γουδή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ