Έγινε η ανατροπή, στο «κόλπο» και η Τότεναμ

Έγινε η ανατροπή, στο «κόλπο» και η Τότεναμ

Η Λίβερπουλ είναι πλέον το φαβορί για τον τίτλο την ώρα που η Σίτι κατρακυλά και η Τότεναμ υπολογίζεται από τους μπουκ

Μια μέρα πριν την Boxing Day παρουσιάζαμε τις αλλαγές που έχουν επιφέρει τα αποτελέσματα του περασμένου Σαββάτου στην Πρέμιερ Λιγκ και την προσέγγιση των μπουκ γύρω από την κατάκτηση του τίτλου. Το +4 τότε της Λίβερπουλ από την δεύτερη Σίτι είχε ρίξει για τα καλά την απόδοση των ρεντς όχι τόσο όμως για να προσπεράσει την ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα όμως η Λίβερπουλ με το +6 από την δεύτερη Τότεναμ και το +7 από την τρίτη Σίτι δεν θα μπορούσε πλέον να αντιμετωπίζεται ως το καθαρό φαβορί για τον τίτλο!

Στο 2.10 ήταν πριν την Boxing Day το συγκρότημα του Κλοπ, στο 1.70 πλέον το βρίσκουμε στις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρείες. Δεν είναι όμως τόσο η πτώση της απόδοσης όσο η διαφορά από το δεύτερο φαβορί που για τους μπουκ παραμένει η Σίτι παρά την υποχώρηση της στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά την δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα.

Στο 2.80 λοιπόν προσφέρεται η Σίτι για την κατάκτηση του τίτλου από το 1.90 που βρισκόταν πριν τα χθεσινά ματς. Σημαντική μεταβολή, απολύτως λογική βεβαίως από την στιγμή που η Σίτι βρίσκεται σε κρίση.

Η δεύτερη πλέον Τότεναμ υπολογίζεται από τους μπουκ καθώς έπεσε σε μονοψήφιο αριθμό με την απόδοση της να προσφέρει στο 9. Θυμίζω πως δύο μέρες όποιος επέλεγε την Τότεναμ για πρωταθλήτρια Αγγλίας την έβρισκε σε αποδόσεις επιπέδου 25!

Όσο για τις υπόλοιπες ομάδες; Η Τσέλσι από το 125 έπεσε στο 100 απόδοση, η Άρσεναλ μετά την γκέλα της με την Μπράιτον ανέβηκε από το 125 στο 150 ενώ η Γιουνάιτεντ έπεσε στο 500 από το 750 που βρισκόταν πριν την τελευταία αγωνιστική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ