Εκατό-μηδέν στον χαλίφη του Βορρά, ο Σκουλάς

Εκατό-μηδέν στον χαλίφη του Βορρά, ο Σκουλάς

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε της Σούπερλίγκ κι Παράγκας έχει όλο το παρασκήνιο. Σχετικά με τις συμμαχίες και τους ορισμούς των διαιτητών.

Σε Γεντί Κουλέ, Νέα Σμύρνη και ΟΑΚΑ στραμένοι οι προβολείς. Στη μάχη της ουράς, καθώς όλα τα άλλα έχουν κριθεί. Γιά ζωη και θάνατο το ματς ΟΦΗ- Αστέρα Τρίπολης. Ο ΟΦΗ πήγε κόντρα στον ΠΑΟΚ στις εκλογές της Σούπερλίγκ κι έχει ενδιαφέρον πως θα τον αντιμετωπίσει ο Σκουλάς.

Αν θα έχει τη τύχη του ΠΑΣ Γιάννινα, που ο Παπαδόπουλος του ακύρωσε κανονικό γκολ.

ΑΕΚ-Λάρισα. Στην ΑΕΚ έτσι η αλλοιώς έχουν προηγούμενα με τον Κούγια. Στις εκλογές της Σούπερλίγκ ψήφισε Γκαγκάτση κι έχουν ένα επιπλέον λόγο να του κάνουν τη ζωή δύσκολη. Η ΑΕΚ δεν θα είναι αδιάφορη. Έχει ξανασφυρίξει παιχνίδια των δύο ομάδων ο Ζαχαριαδης και τα έχει κάνει μαντάρα.

Ξάνθη-Απόλλωνας. Ματς-μπολ για τη σωτηρία της Ξάνθης. Αγγαρεία το ματς γιά τον Απόλλωνα. Στο χαλίφη του Βορρά ανήκει ο Πανόπουλος, Γκαγκάτση ψήφισε κι αν παρ ελπίδα χρειαστεί κάτι από τον Τσαμούρη θα το έχει.

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός. Σίγουρα τρίτος ο Ατρόμητος, από το τραυματικό 1-3 από τον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός. Κίνητρο έχει Κουλούρης, που θέλει να σιγουρευτεί σαν πρώτος σκόρερ. Ο Ευαγγέλου το πάει το γράμμα, αλλά καθώς το παιχνίδι είναι αδιάφορο, θα είναι πενηντάρης. Να έχει κάβα μία καλή διαιτησία.

Λαμία-Ολυμπιακός. Ματς γιά όβερ. Πάνω-κάτω θα είναι το παιχνίδι αφού η Λαμία του Χάβου δεν κλείνεται. Σφυρίζει το αγαπημένο παιδί του Περέιρα ο Κομίνης.

ΟΦΗ- Αστέρας Τρίπολης. Μία κατηγορία το ματς ειδικά γιά τον ΟΦΗ. Που ωστόσο στις εκλογές της Σούπερλίγκ ψήφισε Λυσάνδρου και όχι Γκαγκάτση. Ο Σκουλάς που βάλανε να σφυρίξει ανήκει εκατό-μηδέν στον χαλίφη του Βορρά. Τη περασμένη Κυριακή, στη Λαμία έδωσε γιά πλάκα, πέτσινο πέναλτυ εις βάρος της ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός. Πολλά με λίγα, στη φιέστα γιά τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δευτέρο εύκολοπαιχνίδι για τον Τζήλο μετά την επιστροφή του.
Παναιτωλικός- Άρης. Σαν φιλικό θα είναι το παιχνίδι και ξεκούραστο μεροκάματο γιά τον Φωτιάδη.
Πανιώνιος- ΠΑΣ Γιάννινα. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον και γι αυτό οι μπουκ δίνουν φαβορί τα Γιάννενα.

Τον ΠΑΣ (όπως είχα γράψει πριν το παιχνίδι) τον φάγανε με τον Αστέρα Τρίπολης. Τον τιμωρήσανε επειδή άλλαξε στρατόπεδο. Του ακυρώσανε κανονικό γκολ κι αντί γιά 29 βαθμούς έχει 27 και πέφτει.

Ο Παπαπέτρου πάντως, δίνει αλλού αναφορά και δεν πρόκειται να παίξει έδρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ