Ξηλώθηκε ο αγωνιστικός χώρος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», φάνηκε η ανικανότητα της ΕΠΟ

Ξηλώθηκε ο αγωνιστικός χώρος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», φάνηκε η ανικανότητα της ΕΠΟ

Ξεκίνησαν τα έργα βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Το αίτημα της ΕΠΟ, η υποκινούμενη «λάσπη και η ανικανότητα της Ομοσπονδίας.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η ΕΠΟ είχε καταθέσει αίτημα στην «Καραϊσκάκης ΑΕ» να χρησιμοποιήσει ως έδρα της η Εθνική Ελλάδος το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τα δύο παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Euro 2020, απέναντι σε Ιταλία και Αρμενία, που είναι προγραμματισμένα για 8 και 11 Ιουνίου. Καθώς η Ομοσπονδία δεν κατάφερε να κάνει εγκαίρως τις απαραίτητες βελτιωτικές εργασίες στο Παγκρήτιο Στάδιο, που επιλέχθηκε να αποτελεί τη μόνιμη έδρα της Εθνικής για τα επόμενα 4 χρόνια.

Η απάντηση της εταιρείας που διαχειρίζεται το φαληρικό γήπεδο ήταν αρνητική. Οχι μόνο λόγω της πρόσφατης δικαστικής διαμάχης με την ΕΠΟ (σ.σ. είχε γίνει αγωγή από τη διοίκηση του γηπέδου στην Ομοσπονδία για οφειλές), αλλά και για πιο πρακτικούς λόγους. Και συγκεκριμένα επειδή είχε προγραμματιστεί με το τέλος των εντός έδρας υποχρεώσεων του Ολυμπιακού να ξηλωθεί ο αγωνιστικός χώρος και να γίνει νέα σπορά, ώστε να είναι έτοιμος για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των Πειραιωτών, που ξεκινούν τον Ιούλιο.

Οι εργασίες στο «Γ. Καραϊσκάκης», λοιπόν, ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες, με την αγγλική εταιρεία που έχει αναλάβει τη συντήρηση του χλοοτάπητα να έχει πιάσει δουλειά και να ετοιμάζει τον αγωνιστικό χώρο. Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα to10.gr, δεν υπάρχει χορτάρι στον αγωνιστικό χώρο και θα χρειαστεί περίπου ένας μήνας έως ότου το γήπεδο είναι έτοιμο προς χρήση από τον Ολυμπιακό ή την Εθνική ή όποιον άλλον τέλος πάντων.

Βεβαίως, σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι η έναρξη των εργασιών στο «Γ. Καραϊσκάκης», είναι και μια έμμεση απάντηση στους εκπροσώπους της ΕΠΟ και όσους προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη στον Ολυμπιακό για τη μη παραχώρηση του γηπέδου. Μπορεί να προσπάθησαν να καλύψουν την οργανωτική ανικανότητα (σε όλα τα επίπεδα) της Ομοσπονδίας και να «ξεπλύνουν» τις κινήσεις της, που άφησαν «άστεγο» το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αλλά η αλήθεια δεν κρύβεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ