Απόλυτη ικανοποίηση του ΠΑΟΚ για την παραμονή Περέιρα στην ΚΕΔ

Απόλυτη ικανοποίηση του ΠΑΟΚ για την παραμονή Περέιρα στην ΚΕΔ

Με μεγάλη ικανοποίηση υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ την ανανέωση του συμβολαίου του Μέλο Περέιρα με την ΚΕΔ.

Η ΑΕΚ έχει θέσει ξεκάθαρα θέμα αποπομπής του, μετά τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός έχει εκφραστεί εξ αρχής αρνητικά και έχει στηλιτεύσει τις πρακτικές και τις… εξαρτήσεις του, τις τραγικές επιλογές του, αλλά και τη μηδενική βελτίωση της διαιτησίας. Ο Παναθηναϊκός τον επισκέφθηκε και του έκανε έντονα παράπονα, με τον ίδιο να ειρωνεύεται τους Πράσινους και να χάνει την εμπιστοσύνη τους. Ο Αρης, ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος και πολλές ακόμη ομάδες, είχαν εκφράσει δημόσια την κριτική τους για τον Βίτορ Μέλο Περέιρα. Σχεδόν όλοι, με εξαίρεση τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, λοιπόν, είναι η μοναδική ομάδα που χαιρέτησε με θετικό τρόπο την ανανέωση του συμβολαίου του Βίτορ Μέλο Περέιρα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησία. Οι Θεσσαλονικείς, εκφράστηκαν θετικά, μέσω του Μάκη Γκαγκάτση στο συμβούλιο της ΕΠΟ, αλλά το ίδιο έκαναν και οι πρόεδροι των ΕΠΣ, που πρόσκεινται στην πλευρά του ΠΑΟΚ. Οι οποίοι και υπερψήφισαν την ανανέωση των συμβολαίων και την έγκριση του κονδυλίου για τον πλουσιοπάροχο μισθό τους. Όπως αποφάσισε η FIFA και οι εν Ελλάδι εκπρόσωποί της.

Επιπλέον, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Περέιρα θα μείνει για έναν ακόμη χρόνο στη θέση του προέδρου της ΚΕΔ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ότι «δεν πέρασαν οι πιέσεις της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για να αποπεμφθεί ο Περέιρα», με αποτέλεσμα ήδη οι στρατευμένοι αρθρογράφοι του Δικεφάλου να πανηγυρίζουν για αυτή την εξέλιξη. Πανηγυρισμοί, ωστόσο, που σύντομα θα αρχίσουν να… μαζεύονται, καθώς η γραμμή θα αλλάξει.

Είναι γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που δεν εξέφρασε ποτέ παράπονα για τον Μέλο Περέιρα. Εξάλλου, ο Πορτογάλος υπάκουσε χωρίς συζήτηση στις απαιτήσεις του Δικεφάλου, για μη παρουσία του Κομίνη έστω σε ρόλο 4ου σε κάποιο παιχνίδι του. Ενώ η πίεσή του για… εξαφάνιση του βοηθού Καμπούρη (για το οφσάιντ στη Νέα Σμύρνη) έγινε πράξη μέσα σε μία ημέρα από τον επικεφαλής της ΚΕΔ. Με τον διεθνή επόπτη να «αποκεφαλίζεται» από τους πίνακες!

Ακόμη και τα παράπονα του ΠΑΟΚ είχαν πάντα «στόχο» τον Τριτσώνη ή τους διαιτητές που θεωρούσε ότι τον «έσφαξαν» (πχ. Τζήλος με Ατρόμητο). Ενώ η υποκριτική επίθεση για τον διαιτητή Τσαμούρη (που δεν έδωσε το πέναλτι-σταθμός σε χέρι του Βιεϊρίνια), επιβεβαιώνεται ότι δεν είχε καμία ουσιαστική βάση. Απλώς έγινε για λόγους επικοινωνιακούς και όχι ουσιαστικούς. Η στήριξη του ΠΑΟΚ στον Περέιρα εκφράζεται και εκθέτει τον Δικέφαλο. Αλλά δεν προκαλεί και έκπληξη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ