Ο… Πετράκηθ της Τρίπολης

Ο… Πετράκηθ της Τρίπολης

Έτοιμο έχουν στον Αστέρα Τρίπολης το plan b εφόσον δεν προχωρήσει με τον Ισπανό προπονητή.

Ο Μπόρχα Χιμένεθ Σάεθ είναι ο εκλεκτός του Αστέρα Τρίπολης για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας όμως υπάρχει και ένας μικρός αστερίσκος σε αυτό το deal, που αρχίζει σιγά σιγά και αγχώνει τους ανθρώπους της ομάδας,

Η άσημη Μιραντές του νεαρού προπονητή, ως γνωστόν είχε προκριθεί στα πλέι οφ ανόδου στην δεύτερη κατηγορία αλλά άπαντες την είχαν ξεγραμμένη αφού υπάρχουν οικονομικοί κολοσσοί και παραδοσιακές ομάδες που διεκδικούν αυτό το εισιτήριο. Η συμφωνία του Μπόρχα Χιμένεθ με τον Αστέρα είναι προφορική και ισχύει στην περίπτωση που η ομάδα αποκλειστεί. Για αυτό άλλωστε δεν έχει ανακοινωθεί και απολύτως τίποτα.

Ελα ντε που η Μιραντές δείχνει πολύ σκληρή για να πεθάνει. Αφού απέκλεισε στον πρώτο γύρο των πλέι οφ την δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης, σήμερα το μεσημέρι κέρδισε την Ουέλβα με 1-0! Και την επόμενη εβδομάδα (16/6) πάει για το εκτός έδρας ματς με πλεονέκτημα. Φαντάζεστε τι θα γίνει και με τον σχεδιασμό του Αστέρα που δεν μπορεί να τρέξει κανονικά; Ο Μπόρχα Χιμένεθ έχει ρίξει όλο το βάρος στα ματς με την Ουέλβα αν και έχει επικοινωνία με τον Νίκο Γαλανακόπουλο.

Είναι φυσιολογικό όμως και αυτός να θέλει να εξασφαλίσει την άνοδο για να δουλέψει στην Σεγούντα Α’ και να φτιάξει το όνομα του στην αγορά. Εφόσον περάσει η Μιραντές την Ουέλβα θα προκριθεί στον διπλό τελικό, που θα διεξαχθεί λογικά στις 23 και 30 Ιουνίου. Ποιος θα ξεκινήσει την προετοιμασία του Αστέρα, η οποία έχει οριστεί για το τέλος του μήνα;

Στην Τρίπολη προετοιμάζονται για το αναπάντεχο και ήδη έχουν ξεσκονίσει τις λίστες τους και έχουν προκρίνει την περίπτωση του Γιάννη Πετράκη, με τον οποίο υπάρχει ένα διαχρονικό φλερτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ