Τελικά προηγείται το οφσάιντ;

Τελικά προηγείται το οφσάιντ;

Βγήκε (ξανά) στη… σέντρα η προπαγάνδα της «εξυγίανσης» μέσω του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Άγιαξ-ΑΠΟΕΛ και το οφσάιντ του VAR.

Είναι γνωστό πως η προπαγάνδα των «εξυγιαντών» μπορεί να κάνει το άσπρο-μαύρο. Όπως είναι επίσης γνωστό όμως πως πλέον δεν πείθει κανένα, πλην όσων έτσι και αλλιώς τα βλέπουν όλα με τα «χρώματα» των ομάδων που υποστηρίζουν.

Το περασμένο Σάββατο στο Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης έγινε «επανάσταση» για τον «ευνοημένο» από την «εξυγιαντική» ΕΠΟ και ΚΕΔ (μιλάμε για πολύ γέλιο…) σε φάση που όπως φάνηκε ξεκάθαρα ήταν οφσάιντ και έπρεπε να τελειώσει με το καλημέρα.

Τότε οι «εξυγιαντές» θέλοντας να καλύψουν την… γκέλα τους, έκαναν ξανά το άσπρο-μαύρο και «ανακάλυψαν» πως δεν προηγείται το οφσάιντ.

Το ποδόσφαιρο όμως και η αλήθεια (η κανονική όχι η μουσαντένια) εκδικείται. Ήρθε το ματς του Άγιαξ με τον ΑΠΟΕΛ για τους… ξεγυμνώσει. Ο Γερμανός διαιτητής Φέλιξ Τσβάιερ δεν καταλόγισε το γκολ που πέτυχε ο… ευνοημένος από την ΟΥΕΦΑ, Άγιαξ καθώς για λίγα εκατοστά ήταν οφσάιντ ο Φέλτμαν των Ολλανδών.

Η μπάλα όμως πηγαίνει στο βάθος στον Ταγλιαφίκο που δεν είναι οφσάιντ. Ο Αργεντινός γυρίζει την μπάλα στον Άλβαρεζ ο οποίος επίσης είναι σε κανονική θέση και ανατρέπεται καθαρά. Τελικά η μπάλα φτάνει στον Χούντελαρ που σκοράρει αλλά μετά από προσεκτική παρατήρηση του VAR το γκολ δε μέτρησε. Γιατί; Μα γιατί ο Φέλτμαν που μπορεί να μην ήρθε σε επαφή με την μπάλα, ήταν στην πορεία της και παρότι η φάση κύλησε και μεσολάβησε, πέναλτι και γκολ, τελικά υπερίσχυσε το οφσάιντ!

Αν είναι δυνατόν δηλαδή! Η ΟΥΕΦΑ δεν ακολούθησε τις… «εξυγιαντικές» οδηγίες!

Αυτά και… περαστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ