Μπανανία: Ο Λεουτσάκος ζήτησε επίσημα να μην χρειάζονται άδεια οι ομάδες Super League 2 και Football League! (Pic)

Μπανανία: Ο Λεουτσάκος ζήτησε επίσημα να μην χρειάζονται άδεια οι ομάδες Super League 2 και Football League! (Pic)

Ο πρόεδρος της Super League 2 και της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ζητάει από την ΕΠΟ, να μην ισχύσει η αδειοδότηση για τις ομάδες που εκπροσωπεί!

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα έχουμε δει όλα. Κάποια προκαλούν αίσθηση. Κάποια άλλα, προκαλούν την κοινή λογική. Και δείχνουν τις προθέσεις εκείνων που τα εμπνέονται. Οπως η απόφαση του προέδρου της Super League 2 και της Football League, Λεωνίδα Λεουτσάκου, να στείλει έγγραφο στην ΕΠΟ, να μην ισχύσει η αδειοδότηση για τις ομάδες που ο ίδιος εκπροσωπεί!

Ναι, δεν καταλάβατε λάθος. Ο κ. Λεουτσάκος ζητάει επίσημα, όπως προκύπτει από έγγραφο που αποκάλυψε το goaltrikala.gr, να μην χρειαστεί οι ομάδες των συγκεκριμένων κατηγοριών να υποβάλλουν φακέλους για να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της επόμενης σεζόν! Αλλα αυτό να συμβεί μόνο για τις ομάδες της Super League.

Για να το κάνουμε πενηνταράκια, ο κ. Λεουτσάκος ζητάει από την ΕΠΟ να καταργήσει κάθε νόμο του κράτους, της UEFA, της FIFA, κάθε ευνομούμενης κοινωνίας. Ζητάει να λειτουργούν οι ομάδες των συγκεκριμένων κατηγοριών ως ΠΑΕ, δηλαδή ως επαγγελματικά σωματεία, αλλά να μην υπόκεινται στους απαραίτητους βάσει νόμου και κανονισμών των υπερκείμενων ομοσπονδιών ελέγχους, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού! Απίστευτο κι όμως ελληνικό!

Βεβαίως, η επιστολή των λιγότερων από 50 λέξεων του κ. Λεουτσάκου προκαλεί αίσθηση και για το περιεχόμενό της, αλλά και για όσα υποκρύπτει. Διότι μια τέτοια πρόταση, δεν μπορεί παρά να εμπεριέχει όρους όπως «εξυπηρέτηση συμφερόντων». Συγκεκριμένων συμφερόντων. Και προφανώς δεν μπορεί να περάσει από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Αν και τα προφανή και νόμιμα δεν είναι από εκείνα που περιμένεις από την ΕΠΟ.

Δείτε τι αναφέρει η επιστολή Λεουτσάκου προς την ΕΠΟ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ