Γιατράς: «Το τουρνουά τώρα ξεκινάει»

Γιατράς: «Το τουρνουά τώρα ξεκινάει»

Μετά την νίκη της Εθνικής ομάδας νέων απέναντι στην Πορτογαλία για το Eurobasket, ο Μάκης Γιατράς δήλωσε πως το τουρνουά τώρα ξεκινάει.

Η Εθνική νέων «έσπασε» το ρόδι στο Eurobasket U20 που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα, καθώς επικράτησε εύκολα των Πορτογάλων με 91-56.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μάκης Γιατράς αφού είπε ότι «Δεν έγινε τίποτα σήμερα. Αυτό στο οποίο μας βοηθά είναι η ψυχολογία, κυρίως για τα παιδιά.

Διαβάστε επίσης: Εβδομάδα… Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό

Ήμασταν καλύτεροι στο θέμα της συνεργασίας, της ομαδικότητας και της άμυνας και φάνηκε πως η ομάδα έχει δυνατότητες. Το τουρνουά όμως ξεκινάει τώρα», ανέφερε αρχικά: «Κάναμε δύο ήττες με χαζό τρόπο. Δεν έγινε τίποτα σήμερα που νικήσαμε. Είναι καλό για τα παιδιά, αλλά μέχρι εκεί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι την Τετάρτη, να δούμε αν θα αντιμετωπίσουμε το Βέλγιο ή την Κροατία που είναι και οι δύο πολύ καλές ομάδες, όπως όλες εδώ.

Θα πρέπει να παίξουμε και πάλι επιθετικά στην άμυνα και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους οχτώ, γιατί αυτή η ομάδα την αξίζει και την μπορεί», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ