Ξέρω τι έκανες πέρυσι στα Playoffs

Ξέρω τι έκανες πέρυσι στα Playoffs

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μυθική εμφάνιση κόντρα στους Σέλτικς και το 10.gr τη συγκρίνει με την περσινή του παρουσία στα playoffs του NBA, απέναντι στους Ράπτορς.

Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Μπόστον Σέλτικς, έχει περάσει πλέον στην ιστορία, με τους «πράσινους» να φεύγουν νικητές με 113-107 (99-99 κ.α).

Ωστόσο αυτός που έκλεψε την παράσταση, περισσότερο και από τον Κρις Μίντλετον (31π.), ο οποίος έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, χάρη στο τρομερό τρίποντο από τα 9 μέτρα, ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Οι 35 πόντοι που πέτυχε σε 45 λεπτά συμμετοχής αποτέλεσαν ρεκόρ για τον «Greek Freak» στα πλέι οφ.

Κάτι όμως που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση, είναι τα νούμερα που έχει φέτος ο Έλληνας φόργουορντ απέναντι στους Σέλτικς. Ο «Giannis» στην κανονική διάρκεια και στις τέσσερις αναμετρήσεις που οι Μπακς βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους Σέλτικς, πράγματοποίησε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις του.

Πιο συγκεκριμένα ο σταρ των «ελαφιών» «έγραψε» 33,5 πόντους 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Αυτό με μια γρήγορη ματιά δείχνει και τη συνολική εικόνα των Μπακς στους μεταξύ τους αγώνες, οι οποίοι δυσκολεύονται αρκετά στο σετ παιχνίδι, σε αντίθεση με το ανοικτό γήπεδο.

Το παραπάνω το αναφέραμε περισσότερο, γιατί ίσως παίξει το ρόλο του και αυτό στη συνέχεια της σειράς των πλέι οφ.

Εκεί όμως, που θέλουμε να επικεντρωθούμε είναι τα στατιστικά του «περσινού» Αντετοκούνμπο στα πλέι οφ του NBA, σε σύγκριση με τα φετινά. Πέρυσι ο «Greek Freak» σε 6 αναμετρήσεις κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς είχε συνολικά 24,8 πόντους και 9,8 ριμπάουντ, με την καλύτερη του εμφάνιση να χρονολογείται στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι, όπου και σημείωσε 34 πόντους με 9 ριμπάουντ.

https://twitter.com/Bucks/status/857769419614724096

Φέτος μόλις σε μια αναμέτρηση, κόντρα στην ομάδα της Βοστόνης κατάφερε να σημειώσει νταμπλ-νταμπλ με 35 πόντους και 13 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Άρα, τι καταλαβαίνουμε μέσα από αυτές τις δύο συγκρίσεις; Ότι ο «Greek Freak» μέσα σε μια χρονιά έχει καταφέρει να ωριμάσει, τόσο στον χαρακτήρα του, όσο και στο παιχνίδι του. Βελτιώθηκε κατά 11 πόντους και 4 ριμπάουντ. Αυτό ίσως παίξει κάποιο σημαντικό ρόλο ως προς τη συνέχεια της σειράς.

Ίσως όμως και όχι, γιατί, βλέπετε, ο Μπραντ Στίβενς, παρά τις πολλές ατυχίες τραυματισμών που είχε μέσα στις σεζόν η ομάδα του, χάνοντας τους Χέιγουορντ, Ίρβινγκ, Σμαρτ και Τάις, κατάφερε να φτιάξει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, πράγμα που το έδειξε και το βράδυ της Κυριακής (17/04).

Αναμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ