Ανακοίνωση-απάντηση του Ερυθρού Αστέρα για τα δημοσιεύματα αποχώρησης Καμπάτσο

Ανακοίνωση-απάντηση του Ερυθρού Αστέρα για τα δημοσιεύματα αποχώρησης Καμπάτσο

Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε θέση για όσα γράφονται όσον αφορά το μέλλον του Φακούντο Καμπάτσο.

Ισπανικά δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ανέφεραν πως ο Φακούντο Καμπάτσο έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα επιστρέψει στους «μερένχες» από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο για το συγκεκριμένο θέμα πήρε θέση ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος με σχετική του ανακοίνωση διέψευσε πως ο Αργεντίνος γκαρντ έχει έρθει σε συμφωνία με κάποια άλλη ομάδα.

Η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα για τον Καμπάτσο:

«Μετά τις νέες φήμες και την παραπληροφόρηση που μεταδόθηκε ως ‘αποκλειστική’ πληροφορία ενός ‘καλά ενημερωμένου’ ισπανικού μέσου την Κυριακή 23 Απριλίου του 2023, ενημερώνουμε ότι ο Φακούντο Καμπάσο είναι παίκτης της ομάδας μας και δεν υπήρξε καμία διαπραγμάτευση το Μάρτιο στη Βαρκελώνη.

Με την ευκαιρία αυτή, υπενθυμίζουμε στο κοινό ότι η κατάσταση του παίκτη μας δεν έχει αλλάξει σε σχέση με τη δήλωσή του που δόθηκε στα σερβικά ΜΜΕ πριν από μόλις 10 ημέρες: «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για την κατάστασή μου, δεν είναι ακόμα η ώρα για αυτό. Ας εστιάσουμε στο παρόν, θέλω να παίξω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ και να απολαύσω. Συνήθως δεν σκέφτομαι το μέλλον, αλλά μόνο για το παρόν», είχε πει ο Καμπάτσο.

O Ερυθρός Αστέρας δεν έχει καμία πρόθεση να συνεχίσει να αντιδράει και να αρνείται τις δεκάδες φήμες και τις λανθασμένες πληροφορίες σχετικά με αυτή την υπόθεση. Η πρώτη ομάδα έχει εστιάσει απόλυτα στις υποχρεώσεις της στους τελικούς της Αδριατικής και της Σερβικής Λίγκας, με τον Φακούντο Καμπάτσο στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ