Παναθηναϊκός: Ανανέωσε μέχρι το 2025 η Καπογιάννη

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε μέχρι το 2025 η Καπογιάννη

Το συμβόλαιό της για δυο ακόμη χρόνια ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό, η Ελένη Καπογιάννη που θα κάθεται στον «πράσινο» πάγκο μέχρι το 2025.

Καπογιάννη και Παναθηναϊκός συνεχίζουν να πορεύονται μαζί, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι «πράσινοι», η Ελληνίδα κόουτς θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας μέχρι το 2025.
Έτσι ο Παναθηναϊκός δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό της και σε όσα έχουν καταφέρει μαζί τα τελευταία χρόνια.

Σε δήλωσή της στο επίσημο site της ομάδας η κόουτς Καπογιάννη ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη η τιμή για μένα και νιώθω ευτυχισμένη για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια.
Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τρίτη μάχη στο Ρέντη για το προβάδισμα…τίτλου!

Όσοι-ες βρισκόμαστε στο μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού έχουμε την τύχη να βιώνουμε όμορφα χρόνια με μια ομάδα που διεκδικεί και παίρνει τίτλους και ένα κατάμεστο γήπεδο σε κάθε αγώνα.
Αυτή η συνθήκη που έχει δημιουργηθεί σε αυτό το τμήμα δεν υπάρχει κάπου αλλού στην Ελλάδα και φυσικά ήθελα να αποτελώ μέρος αυτής της οικογένειας και να αφήσω και εγώ το αποτύπωμα μου.

Έρχεται μια ακόμα δύσκολη χρονιά για εμάς και έχουμε ξεκινήσει τη δουλειά από τώρα».

Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα η Ελένη Καπογιάννη έγινε και ομοσπονδιακή προπονήτρια του Ιράν, όμως αυτό δεν επηρεάζει τις υποχρεώσεις της στον πάγκο του «τριφυλλιού.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ