Αρνείται κατηγορηματικά πως κακομεταχειρίστηκε έγκυο παίκτρια η Μπέκι Χάμον

Αρνείται κατηγορηματικά πως κακομεταχειρίστηκε έγκυο παίκτρια η Μπέκι Χάμον

Η προπονήτρια των Λας Βέγκας Έισις, Μπέκι Χάμον, αναφέρθηκε στην τιμωρία που της επέβαλε το WNBA.

Η προπονήτρια των Λας Βέγκας Έισις, Μπέκι Χάμον, αρνήθηκε ότι αναφέρθηκε με υποτιμητικά σχόλια στην εγκυμοσύνη της δύο φορές All-Star Ντέρικα Χάμπι, επισημαίνοντας στους δημοσιογράφους ότι η απόφαση να την ανταλλάξουν στους Λος Άντζελες Σπαρκς ήταν καθαρά επιχειρηματική.

Το WNBA απέβαλε τη Χάμον για δύο αγώνες, υπογραμμίζοντας ότι παραβίασε την πολιτική «Σεβασμός στο χώρο εργασίας». Η παραβίαση «σχετίζονταν με σχόλια που έκανε η Χάμον στην Χάμπι σε σχέση με την πρόσφατη εγκυμοσύνη της», ανέφερε η λίγκα σε ανακοίνωσή της.

Το πρωτάθλημα στέρησε επίσης από τους Έισις μία επιλογή πρώτου γύρου για το 2025 για την προσφορά «με ανεπίτρεπτα οφέλη» που σχετίζονται με τις διαπραγματεύσεις για την επέκταση του συμβολαίου της Χάμπι.

Η Χάμπι, η οποία γέννησε το δεύτερο παιδί της τον Μάρτιο, υπέβαλε καταγγελία στο πρωτάθλημα στις 21 Ιανουαρίου, την ίδια μέρα που αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι πάλεψε για να μείνει στους πρωταθλητές «μέχρι τα αηδιαστικά σχόλια που έγιναν στο πρόσωπο μου».

Από την πλευρά της, η Χάμον τόνισε στους δημοσιογράφους ότι ενώ ρώτησε για την εγκυμοσύνη της Χάμπι, δεν έκανε ποτέ υποτιμητικά σχόλια και ότι η σχέση τους ήταν φιλική μέχρι που ενημέρωσε την πρώην ντραφτ του πρώτου γύρου ότι θα γινόταν ανταλλαγή.

«Χειρίστηκα με προσοχή την Ντέρικα από την πρώτη μέρα, όταν μου το είπε. Και το ξέρει αυτό», είπε η Χάμον και πρόσθεσε: «Μόλις έκανα το τηλεφώνημα και ενημέρωσα ότι πάρθηκε η απόφαση να την ανταλλάξω, τότε όλα κατέρρευσαν. Όλοι είναι κάπως απογοητευμένοι από την κατάσταση, αλλά, στο τέλος της ημέρας, ξέρουμε ποιοι είμαστε, και έτσι πηγαίνουμε για ύπνο κάθε βράδυ, με αυτήν την αλήθεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ